SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Niran Ünsal Minder Sohbeti'nde

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:58:09
Niran Ünsal Minder Sohbeti'nde
A- A+ PAYLAŞ
Minder sohbeti programına katılan ünlü sanatçı Niran Ünsal, sevenleriyle buluştu. 
 
Malatyapark AVM'de düzenlenen minder sohbeti programında sevenlerinin sorularını cevaplayarak sohbet eden ünlü sanatçı Niran Ünsal, sanatçı bir ailenin çocuğu olduğunu belirterek, " 5 kuşaktan beri müzikle uğraşan bir sülalenin torunlarıyız. Müzik hayatımızda kaçınılmaz bir iş. İşin haricinde bir tutku oldu artık. Yaptığımız işin en iyisini yapmaya özen gösteriyoruz. Yaklaşık 18 yıldır bu işi yapıyorum. Bizim sülale, Atatürk'e saz çalan heyetin içindeymiş. Anneannemin anlattığı hikayelerden biliyorum.Gazi Mustafa Kemal Atatürk, meşki musikiyi seven biri olduğu için, o dönem soyisim kanunu çıkmadan önce İstanbul'un önde gelen müzisyenleri Paşaya Dolmabahçe sarayında Atatürk'e şarkılar söylerlermiş. Soy isim kanunu çıktığı dönemde yine bir akşam oturuyorlar ve Gazi Mustafa Kemal soruyor. Beyler aldınız mı soyisimlerinizi? Onlar tabi bir şaşkınlık içinde yok paşam, biz daha almadık. O gece tüm müzisyenlere soyisimlerini bizzat Gazi Mustafa Kemal vermiş. Dedem de çok güzel keman çaldığı için dedeme de Kemani soy ismini vermiş" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız