SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nisan Karı!.

A- A+ PAYLAŞ

Bu sabaha karşı başlayan kar yağışı aralıksız devam ediyor. Şehir merkezini beyaza bürüyen kar, Nisan ayında herkesi şaşırttı.

Nisan ayında ender yağan kar, kayısı çiçeklerinin açtığı bir dönemde don tehlikesini de beraberinde getirdi.

Bu yıl kış mevsiminde bile şehir merkezine bu kadar kar yağmazken, bahar ayındaki kar yağışı özellikle sabah okullarına giden öğrencileri sevindirdi.

BİR EV YIKILDI..
Merkez Konak Mahallesi'nde kerpiç ev kar nedeniyle yıkılırken, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Tehlike arz eden metruk evleri güvenlik için yıkıyoruz" dedi.

Konak Mahallesi merkezinde boş bir kerpiç eski evin kar nedeniyle yıkılmasından dolayı basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Belediye olarak mahallerde tarama yapıp, metruk eski kerpiç evleri yıkıyoruz. Geçen yıl 40'a yakın tehlike oluşturan evi yıktık. Arkadaşlarımız da Konak'ta bir evin bir odasının yağıştan dolayı yıkıldığını bildirdiler. Zaten evin boşaltılması için yazı giönderilmiş. Ev sahipleri boşaltmak istememiş. Can güvenliği açısından tehlike oluşturan bütün evleri boşaltıyoruz ve yıkıyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız