SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Nisan Yağmuru'ndan Eroin Çıktı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) Narkotik ekipleri tarafından "Nisan Yağmuru" adı verilen bir uyuşturucu operasyonunda 5 kilo 105 gram eroin ile az miktarda esrar ve afyon sakızının yanı sıra mermi ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

Operasyonla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle:

"Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün yapmış oldukları istihbari çalışmalarda; ilimizde bazı şahısların uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilmiştir. Bu oluşumu deşifre etmek amacıyla planlı Kod NİSAN YAĞMURU operasyon dosyası hazırlanarak çalışmalara başlanılmıştır.

05.04.2006 günü operasyon alarm durumuna geçilerek İ.C. isimli şahsın elindeki uyuşturucu maddeyi R.G. isimli şahsa teslim edeceği öğrenildikten sonra takibe başlanılmış, bir süre sonra R.G. isimli şahıs elinde bir çanta ile Doğu garajına gittiğinin görülmesi üzerine görevlilerce yakalanmış, yapılan aramada Eroin maddesi olduğu değerlendirilen 5 Kğ. 105 Gram madde ele geçirilmiştir.

İ.C isimli kişinin işyerinde ve evinde yapılan aramada ise; 10 gram Esrar maddesi, 3 gram Afyon Sakızı, 17 adet 7.65 mm çapında M.K.E yapımı dolu Fişek ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 755 YTL ve 2000 Euro paraya el konularak tahkikata başlanılmış, konu ile ilgili olarak İ.C. ,R.G. ve H.E. isimli şahıslar gözaltına alınmışlardır.

Şüpheliler haklarında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte 06.04.2006 günü mevcutlu olarak sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanmışlardır.

Uyuşturucu ile mücadelemizde daha başarılı olmak için Malatya halkımızın desteğine ve doğru ihbarlarına ihtiyaç duyulmakla birlikte bu tür konularda halkımızın duyarlı olarak herhangi bir bilgileri olması halinde 155 Polis İmdat-Kaçakçılık ve Organize Suçlar Mücadele Şube Müdürlüğü Hizmetlerinde kullanılan 0.422.3223112 numaralı telefon ile irtibat kurmaları, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin korunması ve bir insanlık suçu olarak kabul edilmiş olan Uyuşturucu konusunda mücadelede en önemli adım olacaktır."

Uyuşturucu operasyonunda tutuklanan şahıslardan R.G. ve İ.C.'nin sabıkalı oldukları, H.E.'nin ise daha önceden suç kaydının bulunmadığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız