SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nisan'da Yeni Divan

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Genel Meclisi'nin Meclis başkan ve başkanlık divanının 2 yıllık görev süresi 4 Nisan'da sona eriyor.

Malatya İl Genel Meclisi Mart ayı çalışmalarını sürdürdü. Toplantı öncesinde açıklamada bulunan İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, "4 Nisan 2011 tarihinde yapılacak olan İl Genel Meclisi toplantısında toplantıda İl Genel Meclisi Başkanı ve başkanlık divanını oluşturacağız. 2 yıldır saygı değer Malatya halkı bizi takip ediyor. Meclis'te bulunan iki grup ve SP temsilcisine teşekkür ediyorum. Tatlı-acı günlerimiz oldu. Aldığımız kararlar ile kamuoyunun takdirini aldık. Sizleri tebrik ediyorum. 2 yıldır ben şahidim ki, hiç biriniz şahsi menfaat için kavga etmediniz, hizmet için çalıştınız. Yolunuz aydınlık olsun" dedi.

Toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.

İl Genel Meclisi'nin 4 Nisan 2011 tarihinde yapacağı toplantıda Başkanlık Divanı yeniden oluşturulması için seçimler yapılacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız