SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Nitelikli Personel Yetiştirilecek"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:42:18
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da devam eden Hastane Otelciliği Projesi’nin amacının nitelikli personel yetiştirmek olduğu belirtildi.

İl Sağlık Müdürü Doktor Nail Umay, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Müdürlüğümüz proje birimi tarafından hazırlanan ve Fırat Kalkınma Ajansına sunulan ‘Hastane Otelciliği Projemiz bir haftadan beri müdürlüğümüz koordinatörlüğünde uygulanmaktadır. Projemize (TRB1 Bölgesi )Malatya ,Elazığ ,Tunceli ve Bingöl illerinden kamu hastaneleri hastane otelcilik personelleri katılmışlardır” ifadelerini kullandı.

Projemizin amacının kaliteli personel yetiştirmek olduğuna dikkat çeken Umay, daha sonra şunları söyledi: “ Hastanelerimizde verilen karşılama; yönlendirme, temizlik, yemekhane, çamaşırhane, hastanenin iç ve dış mekan düzenlemeleri, otopark, kantin, bahçe, hasta odası, sosyal alan gibi hizmetleri otelcilik hizmetlerinin daha etkin verilmesi için nitelikli personel kazandırılmasıdır. Malatya ,Elazığ ,Tunceli ve Bingöl İllerindeki Bakanlığımız çalışanları illerindeki uygulamalar ,karşılaştıkları sorunlar ve farklı çözüm uygulamalarını da eğitim süresince paylaşmışlardır. İleriki dönemlerde bu dört ilimizde çalışan personellerimiz bölge kalkınması için daha büyük paylaşımlar içine gireceğini umut ediyorum.

Fırat Kalkınma Ajansı’na projemize sağladığı katkıdan dolayı teşekkür ediyorum.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız