SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Niyazi Mısri'de Yenileme

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:12:24
Niyazi Mısri'de Yenileme
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi tarafından kent genelinde sürdürülen değişim, dönüşüm ve yenileme çalışmaları  devam ediyor. 

Çalışmalar kapsamında, Malatya’nın önemli ticaret merkezlerinden biri olan Niyazi Mısri Caddesi de baştan sona yeniden düzenleniyor. Malatya Belediyesi tarafından Niyazi Mısri Caddesi üzerinde öncelikle alt yapı çalışmaları yapılarak, 1200 metre uzunluğunda yağmur suyu drenaj hattı döşendi. Ayrıca, cadde boyunca kanalizasyon ve içmesuyu abone bağlantıları yenilendi. 

Niyazi Mısri Caddesi’ndeki alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra, asfalt serimi yapılmaya başlandı ve finişer ile 6050 m² asfaltlama yapıldı. Çevre düzenleme çalışmaları kapsamında da doğal taş ile toplam 20.000 metrekare kaldırım döşendi. Ayrıca, kilit taşı kullanılarak 700 metrekare cep otopark alanı oluşturuldu. 

Caddede elektrik hatları yer altına alınarak, 130 adet aydınlatma direği dikildi. 91000 Dev Öğrenci İlköğretim Okulu önünde ise sinyalizasyon sistemi kurulması için gerekli alt yapı hazır hale getirildi. Sürdürülen düzenleme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Niyazi Mısri caddesi ışıl ışıl bir görünüme kavuşacak.

Malatya Belediyesi tarafından ayrıca, İsmetiye ve Şifa Mahalleleri’nin Niyazi Mısri Caddesi ile bağlantısı olan sokaklarında da yenileme çalışmaları yapılıyor. 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız