SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Niye AKP Açıklıyor?"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:09:02
A- A+ PAYLAŞ

 MHP Malatya İl Başkanı Arif Yıldız, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 44 projeyle nereleri açtığı sorusunun ilgiler tarafından yanıtlanmadığını belirterek konuyla ilgili açıklama yaptı.

Yıldız, Malatya gündemiyle ilgili değerlendirmeler yaptı. Yıldız, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Malatya ziyaretinde 44 projeyle nerelerin açıldığı veya hizmet yapılacağı konularının tek tek açıklaması istediğini hatırlattı. Yıldız, elde ettikleri bilgilere göre Başbakan Davutoğlu’nun Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın eski ortağı olduğu aile şirketi olan Öz Çakıroğlu Helva ve Gıda San. Tic. Ltd. Şti. Reçel Üretim tesisini açtığını söyledi. AKP il başkanının, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun proje açılışı organizasyonun Malatya Valiliği tarafından yapıldığı söylemini kullandığını belirten Yıldız, “Madem organizasyon Malatya Valiliği yaptı, o zaman organizasyonla ilgili açıklamaları AKP il başkanı neden yapıyor?” diye sordu. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun Malatya ziyaretinde 372 milyon lira, Başbakan Davutoğlu’nun ise 280 milyon lira yatırım açılışı yapıldığının söylendiğini ifade eden Yıldız, bu açılışları yatırımları hiçbir Malatyalının görmediğini belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız