SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Niye Bitirilsin ki.."

A- A+ PAYLAŞ
Malatya'ya gelen Kurtlar Vadisi dizisinde 'Zülfikar Ağa' karakterini canlandıran Halil İbrahim Kalaycıoğlu ile 'Deli Hüsnü' karakterini canlandıran Adnan Erdoğan, göz muayenesinden geçti. 
 
2. Malatya Uluslararası Film Festivali için memleketleri Malatya'ya gelen 'Zülfikar Ağa' karakterini canlandıran Halil İbrahim Kalaycıoğlu ile 'Deli Hüsnü' karakterini canlandıran Adnan Erdoğan, Universal Malatya Hastanesi'nde düzenlene kokteylle katıldıktan sonra göz muayenesinden geçtiler. Kokteyle Universal Malatya Hastanesi Genel Koordinatörü Dr. Hasan Tuncer ile hastane personeli de katıldı. Adnan Erdoğan, Malatyalı olduğunu ve Doğanşehir'in Polat kasabasından olduğunu söyleyerek, "Her yıl geliyorum. Malatya'dan 1974 yılında ayrıldım. Memleketimi görmek için sürekli geliyorum. Kurtlar Vadisi'ni biteceğini sanmıyorum. Şuanda en çok seyredilen dizi. Dolayısıyla bitebileceğine ihtimal vermiyorum. Çünkü konu çok. Güzel olan şey eleştirilir" dedi. 
 
Halil İbrahim Kalaycıoğlu ise "1975 yılında Ankara Devlet Konservatuarı'na gittim. 350 kişi girmişti. 7 kişi kazanmıştı. Ben de kazındım. 1980 yılında Devlet Tiyatrolarına girdim. Orada 50'ye yakın oyunda oynadım. Bunun 40'a yakınında başrol oynadım. Şuanda Kurtlar Vadisi'nde oynuyorum. Alevisiyle, Sünnisiyle Kürtüyle, Lazıyla bu karakter çok tutuldu. Çok severek rolümü oynuyorum. Çünkü karakter çok düzgün bir karakter. Adam dürüsttü. Birleştirici rolü olan bir insan. Birleştiriciliğini ben çok seviyorum. Bizim tipe de biraz oturdu. Yezitlere ve yezitlik yapanlara herkes kızar. Dizi, geçen yıl bitecekti. İzlenme oranı yüksek. 9 yıldır sürekli ilk 3'te. Böyle bir dizi niye bitirilsin ki" diye konuştu. 
 
Universal Malatya Hastanesi Genel Koordinatörü Dr. Hasan Tuncer, "Kurtlar Vadisi'ni sevilen oyuncularını hastanemizde ağrılamak bize onur verdi. Film festivali bize heyecan verdi. Kayısı tadında güzel bir festival geçiriyoruz. Universal Hastanesi olarak bu festivalin içinde yer aldık. Malatya'da düzenlene sanatsal etkinlikler, Malatya'nın tanıtımına önemli destek veriyor" ifadelerini kullandı. 
 
Kurtlar Vadisi dizisinde Zülfikar Ağa karakterini canlandıran Halil İbrahim Kalaycıoğlu ile Deli Hüsnü karakterini canlandıran Adnan Erdoğan, kokteylin ardından göz muayenesinden geçirildi. Her iki oyuncuya da gözlük yazıldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız