SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Niye Böyleyiz?'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Başkanı İlhan Kavuk, son 2 haftada alınan yenilgiler üzerine Nurettin Soykan Tesislerinde futbolcularla bir toplantı yaptı. Kavuk, alınan kötü sonuçların telafisi için Kocaelispor maçının kazanılması gerektiğini belirtti. Futbolcular ise oynanan futboldan ve alınan sonuçlardan kendilerinin de memnun olmadığını belirterek “Kocaelispor maçında güzel futbol sergileyip sahadan seyircimizi memnun edecek bir sonuçla ayrılacağız. Bundan sonraki maçlara daha iyi şartlarda çıkmamız için bu maçı kazanmamız gerekiyor” dediler.

Başkan Kavuk açıklamasında şöyle dedi:

“Diyarbakırspor ve İstanbulspor galibiyetlerinin ardından Samsunspor ve Kayseri Erciyesspor maçlarında ortaya konan futbol, futbol kamuoyunu olduğu kadar, biz Malatyaspor yönetim kurulu ve teknik heyetini de tatmin etmemiştir. Bu nedenle futbolcu arkadaşlarımızla bir toplantı yaptık. Onlar da bunun bilinci içerisindeler. Son 2 maçta kaybedilen puanlar elbette ki takımımızın biraz olsun sıkıntı yaşamasına neden olmuştur. Bunun telafisi açısından Kocaeli maçında iyi bir mücadele sergileyerek sıkıntılı bölgeden bir an önce kurtulmayı amaçlıyoruz. Bu açıdan taraftarlarımızı Cumartesi günü İnönü Stadında oynanacak müsabakada takımlarını 90 dakika desteklemeye davet ediyoruz”

Kavuk, takımın sıkıntılı bölgeden uzaklaşamaması nedeniyle önümüzdeki sezon için yapılacakları masaya yatırma fırsatının doğmadığına dikkat çekip “Öncelikle bu sezonu sıkıntısız atlatmamız gerekir. Bu nedenle bu haftaki müsabakanın çok önemli olduğuna inanıyoruz” dedi.

Bu arada Malatyaspor futbolcularına İstanbulspor maçının galibiyet primleri dağıtıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız