SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Niye Değişti Bu Atama?

A- A+ PAYLAŞ

Karayolları Elazığ Bölge Müdürlüğü'ne atandığı bildirilen Murat Elbir'in atamasının, Elazığ'daki tepkiler üzerine Sivas olarak değiştirildiği öne sürülürken bu durum tepki yarattı.

Edinilen bilgiye göre; Karayolları Elazığ Bölge Müdürü olan Elazığlı Yasin Altınyuva'nın tayini Karayolları Genel Müdürlüğü Etüd Proje Daire Başkanlığı'na çıkarken, bölge müdürlüğüne Karayolları Kayseri Bölge Müdür yardımcısı olan Malatya doğumlu Murat Elbir atandı.

Ancak, Elazığ'da Altınyuva'nın tayinin durdurulmasına yönelik olarak bir kampanya başlatıldığı, ayrıca Malatyalı bir bölge müdürünün Altınyuva'nın yerine atanmasının da bu ildeki bazı çevrelerin tepkisine yolaçtığı öğrenildi.

Tepkiler üzerine, hemşehrimiz Murat Elbir'in tayin yerinin Sivas Bölge Müdürlüğü olarak değiştirildiği, Elazığ bölgesine ise Antalya Bölge Müdür Yardımcısı olan Samsunlu bir ismin atandığı haber alındı.

Çok sayıda Elazığlı müdürün görev yaptığı Malatya'da, "Malatya doğumlu olduğu için" Elazığ'da Elbir ismine karşı çıkıldığı, bu nedenle de tayin yerinin değiştirildiği iddiaları konuşulmaya başlanırken, bu durumun iki il arasında yeni bir sıkıntının kaynağı olacağı ifade ediliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız