SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Niye Gecikti Hocam?"

A- A+ PAYLAŞ
 
İnönü Üniversitesi Kampüsü'nde inşaatı süren bin öğrenci kapasiteli yurt binasının Ocak ayında hizmete açılmasının planlandığı bildirildi. Yurt yanına ise bin öğrenci kapasiteli sosyal tesis de yapılacağı belirtildi.
 
AKP  Malatya milletvekili Öznur Çalık, beraberinde İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ve partinin kadın kollarının bazı üyeleriyle birlikte İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cemil Çelik'i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan milletvekili Öznur Çalık, "Değerli rektörümüzün üniversitemize sunduğu katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Üniversitemizde istişare etmek ve sorunları paylaşmak adına önemli adımlar atılıyor "dedi.
 
Çalık, bin öğrenci kapasiteli yurt binasının neden geciktiğini Rektör Çelik'e sordu. Çelik ise, Yüksek Öğretim Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun takip ettiği binanın müteahhitten kaynaklanan gecikmenin olabileceğini, bu konuyu Yüksek Öğretim Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun takip ettiğini bildirdi.
 
Çelik, bin öğrenci kapasiteli yurt binası yanına bin öğrenci kapasiteli, içinde sineması ve çeşitli sosyal etkinlikleri olacak sosyal bina da yapılacağını kaydetti.
 
İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, "Milletvekillerimizin üniversite konusunda büyük desteğini gördük. Eminim ki bundan sonra da devam edecektir" diyerek, "Malatya ve üniversite olarak bir model oluşturuyoruz. Herkes işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Bunları yaparken, şehrimizi, dünyamızı ve coğrafyamızı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız