SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Niye Gitmediler?!

A- A+ PAYLAŞ
Valiliğin organizasyonunda bayramın 1. günü saat 13.00'de Öğretmenevi'nde yapılan "resmi bayramlaşma" töreni, öncekilere göre katılım azlığı ve tenhalığıyla dikkat çekerken, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ticaret Borsası başta olmak üzere bazı örgütlerin başkanları da bu törende bulunmadılar. Sadece ESKKK başkanı Ali Evren'in bu törende olduğu görüldü.
 
İkinci günde belediyede yapılan bayram törenine ise ilginin fazlalığı ve Valiliğin törenine katılmayan bazı kuruluş temsilcilerinin katılımı dikkat çekti. Bundan kısa bir süre sonra sonra bazı sivil toplum örgütlerinin Ticaret ve Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde düzenledikleri bayramlaşma törenine ise daha önce de olduğu gibi Vali Ulvi Saran katılmadı.
 
Gerek TSO gerekse ESOB yetkilileri, Malatya Valisi Ulvi Saran'ın kendilerinin düzenlemekte oldukları bayramlaşma törenlerine iştirak etmediğini doğruladıktan sonra,  bu yıl "kurban işlemlerinin uzun sürmesi ve bayramlaşma saatinde bitmemesi nedeniyle" Valiliğin törenine katılamadıklarını ifade ettiler. 
 
Bu ifadelere karşın, resmi bayramlaşmaya katılmayan kuruluş temsilcilerinin, Valinin kendi bayramlaşma törenlerine katılmaması yüzünden bir tavır alarak resmi bayramlaşmaya gitmedikleri öne sürüldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız