SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Niye İstifa Etmiş?

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor'da takımın eski teknik direktörü Vedat İnceefe, şahsi işleri nedeniyle görevi bıraktığını söyledi.

Akçaabat Sebatspor ile deplasmanda oynanan ve 1-1 sonuçlanan karşılaşma sonrası görevi bıraktığını açıklayan ve soyunma odasında futbolcularla vedalaşan İnceefe, görevi bırakma nedenini İHA Muhabirine açıkladı.

Trabzon'da oynanan Akçaabat Sebatspor maçı sonrası görevini bıraktığını bildiren İnceefe, buradan İstanbul'a gitmişti. Yönetim kuruluna görevi bırakmak istediğini ileten İnceefe'nin bu isteği kabul etmişti.

"ŞAHSİ İŞLERİM NEDENİYLE GÖREVİ BIRAKTIM"
İHA Muhabirine özel açıklamalarda bulunan İnceefe, "Elimden geldiği kadarıyla Yeni Malatya Spor'a faydalı olmaya çalıştım. Bunu bir nebze başarabildiysem ne mutlu bana. Tabi bunda Başkanımız, yönetim kurulu ve futbolcu arkadaşlarımın da büyük katkıları oldu. Bunu hep birlikte başardık. Ancak şahsi işlerim nedeniyle görevi bırakmam gerekiyordu" dedi.

"MALATYA ŞEHRİ SÜPER LİG'İ HAK EDİYOR"
İnceefe, Yeni Malatya Spor'a bundan sonraki süreçte başarılar dileyerek, "Takımda iyi bir birlikteli oluştu. Bundan sonraki süreçte Yeni Malatya Spor'u ilk olarak Bank Asya'da daha sonrada Süper Lig'de görmek istiyoruz. Çünkü Malatya şehri Süper Lig'i hak ediyor. Ben, Yeni Malatya Spor ve takımın başına gelecek teknik direktörümüze başarılar diliyorum. İnşallah Yeni Malatya Spor hak ettiği yere gelecektir. Başkanımız ve yönetim kurulu büyük bir özveriyle çalışıyor. İyi bir kadro kuruldu. Ben bu kadronun
başarılı olacağına inanıyorum. Malatya'da futbol anlamında iyi bir potansiyel var. Malatya'nın Yeni Malatya Spor ile birlikte eski güzel günlerine döneceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN, İNCEEFE İLE BİR ARAYA GELDİ
İnceefe'nin görevi bırakmasının ardından Yeni Malatya Spor Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, teknik direktör Vedat İnceefe ile bir araya geldi. Takıma verdiği katkılardan dolayı İnceefe'ye teşekkür eden Katipoğlu, "Hocamız göreve geldikten sonra takıma çok faydalı katkılarda bulundu. Kendisine katkılarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz. İnşallah gelecekte hocamızla tekrar çalışma imkanımız olur. Kendisine bundan sonraki şahsi ve meslek hayatında başarılar diliyorum. Dostça bir ayrılık oldu.
Hocamız göreve geldiği günden bu yana takımla yakından ilgilendi. Tekrar kendisine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

YÖNETİM KURULU TOPLANDI
Öte yandan İnceefe'nin göreve ayrılmasıyla birlikte teknik direktör arayışları başladı. Yönetim kurulu hafta sonu Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri'nde uzun süreli bir toplantı yaptı. Toplantıda bazı isimlerin ön plana çıktığı ve alternatiflerin değerlendirildiği öğrenildi. Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, "Yönetim kurulu olarak bir toplantı yaptık. Şuana kadar ön plana çıkan bir isim yok. Ancak kısa sürede teknik direktör konusunu netliğe
kavuşturacağız. Büyük ihtimalle 1-2 güne kadar teknik direktörümüzü belirleyeceğiz ve teknik heyetimiz Bugsaşspor maçında takımın başında olacak" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız