SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Niye İstifa Etti?!

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:07:00
Niye İstifa Etti?!
A- A+ PAYLAŞ

Merkezi Malatya'da bulunan Fırat Kalkınma Ajansı'nın genel sekreterliği görevini 3 yıldır yürüten Fethi Altunyuva, bu görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Altunyuva, özel sektörde iş hayatına devam edeceğini belirttiği veda açıklamasında şunları söyledi:

"07.12.2009 tarihinden itibaren büyük bir onurla yürütmüş olduğum Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği görevinden 31.12.2012 tarihi itibari ile kendi isteğimle, iş hayatıma özel sektörde devam etmek üzere ayrılıyorum. 

Fırat Kalkınma Ajansı üç yıllık süreçte, yeni bir kurum olarak Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli illerden oluşan bölgesinin kalkınma ve gelişmesine kaktı sunma noktasında önemli mesafeler aldı.  Ajansın kısa zamanda bölgesi için hizmet üreten bir noktaya gelmesine öncülük eden Yönetim Kurulu Başkan ve Üyelerine ve katılımcı bir anlayışla ajans faaliyetlerine yön veren Kalkınma Kurulu Başkan ve üyelerine teşekkürü bir borç biliyorum. 

Ayrıca görev sürem boyunca, destek ve ilgisini esirgemeyen Sn. Kalkınma Bakanımıza, bölgemizin temsilcisi Sn. Milletvekillerimize, bölgemizdeki tüm kamu kurumların sayın idarecilerine, değerli sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli kamuoyu ve basın mensuplarına şükranlarımı sunuyorum. 

Ajans Genel Sekreterliğimden ayrılmanın bölgemiz ile irtibatımın kopacağı anlamına gelmediğini; bu toprakların bir insanı olarak bölgemizin daha müreffeh konuma gelmesi için elimden gelen her türlü gayreti sarf etmeye devam edeceğimi belirtmek istiyorum. 

Bu vesileyle Ajansımızı elbirliği ile bugünlere taşıyan değerli çalışma arkadaşlarıma, beni bu meşakkatli ancak bir o kadar da gurur verici vazifemde yalnız bırakmadıkları ve destek oldukları için ayrıca teşekkür ediyorum."

ÇAKIR'A VEDA ETTİ..

Bu arada Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği görevinden ayrılan Fethi Altunyuva, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a veda ziyaretinde bulundu. 

Altunyuva, “Göreve başladıktan sonra Belediye Başkanımız Ahmet Çakır daima yanımızda oldu. Manevi desteği bizleri mutlu etti. Kendisine bu desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ajansın kurulmasında ve çalışmasında Fethi Altunyuva’nın çok emeklerinin olduğunu belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Fethi Altınyuva’ya teşekkür ediyorum. Ailesi ve kendisine bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Altınyuva’ya, günün anısına kayısı kristali hediye etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız