SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Niye Uşak Olalım?'

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi yöneticileri ve milletvekili adayları Akçadağ'ın yanı sıra il merkezinde propaganda çalışması yaptılar.

Partiden bu çalışmalara ilişkin yayınlanan basın bülteni şöyle:

AKÇADAĞ'DA..
Saadet Partisi (SP) Malatya İl Teşkilatı ve milletvekili adayları, Akçadağ İlçesi’nde esnafları ziyaret etti.

12 Haziran seçimleri kapsamında ziyaretlerini sürdüren Saadet Partisi, Akçadağ İlçesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili adayları, esnafları gezerek, sorunları dinledi.

Öte yandan adaylar, vatandaşlarla da bir araya gelerek, sohbet ettiler.

Saadet Partisi İl Başkanı Osman Marasalı, Saadet Partisi eski milletvekili Yaşar Canbay, Saadet Partisi Malatya Milletvekili adayları Mehmet Asiltürk, Cumali Akça, Ahmet Şahin, Bayram Oral ve Habip Düzcan daha sonra Sultansuyu Tarım İşletmesini ziyaret etti.

Ziyarette, Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürü Ahmet Baş, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

MAHALLEDE..
Saadet Partisi (SP) 12 Haziran seçimi çalışmaları kapsamında Malatya merkezde bulunan mahallelerde, mahalle sakinleriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

Saadet Partisi eski milletvekili Yaşar Canbay, Saadet Partisi Malatya 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Asiltürk ve partililer Aşağı Bağlar mahallesinde, vatandaşlarla bir araya geldi.

Toplantıda vatandaşlara hitap eden Saadet Partisi Malatya 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Asiltürk, 12 Haziran seçimlerinin ülke, millet ve İslam alemi için büyük önem taşıdığını kaydetti.

Asiltürk, ülkenin durumunun çok kötü olduğunu savunarak, “Bu seçim gerçekten büyük önem taşıyor. AKP 9 yıldır ülkeye yaptığı ABD ile stratejik ortaklık ve Avrupa Birliği kapısından “Beni Hıristiyan birliğine al diye yalvarmak” D8’leri rafa kaldırdılar. Lider olmak varken niye uşak olalım? Neden İslam ülkelerine lider olmak varken, Avrupa Birliği’nde tek Müslüman devlet olarak eriyelim? İnancını yaşayan Müslümanlar için ne yaptılar? AB uyum yasaları adı altında dinimizin yasak ettiği domuz etini kasaplık hayvan yaptılar. Eşcinsellere Türkiye’de dernek kurma yolu açtılar. Bir Müslüman bir dernek kursa, kaç cendereden geçiyor? Niye benim bir Hıristiyan bir Yahudi kadar hakkım yok. Bunları görmek zorundayız.
ABD, 8 yıldır Irak’ta petrol için operasyon yapıyor. ABD 1,5 milyon Müslüman’ı katletti. Binlerce bacımızı kirletti ve çocukları öksüz bıraktı. Irak’a yapılan, Mısır’a, Tunus’a Libya’ ya yapılan operasyon büyük Ortadoğu projesidir” dedi.

Asiltürk, vatandaşlardan geleceklerini düşünerek, oy kullanmalarını isteyerek, “Oy bir vekalettir. Nasıl noterde bir avukata vekalet veriyorsunuz. Oy vermekte bir vekalettir. Zerre kadar hayrın ve şerrin sorulacağı bir günde bunları düşünerek, oy kullanacaksınız. Bu ülkede insanların inançlarıyla oynayan bir parti iktidar olamaz. CHP’de ülkede birçok sıkıntı varken, inançlarını yaşayanlarla uğraşmaktadır. Bunları düşünerek oy kullanalım. Geleceğimizi düşünerek karar verelim. Ülkenin durumu gerçekten çok kötü” diye konuştu.

Saadet Partisi eski milletvekili Yaşar Canbay ise, “Aslında cennet gibi bir ülkede yaşıyoruz. 3 tarafımız denizlerle kaplı ve dört mevsimi bir arada yaşıyoruz. Ecdadımız b topraklar üzerinde tarihin en büyük medeniyetini kurmuştur. Bu kadar zenginliklere ve fırsatlara sahip olan bir ülkenin süper ülke olması gerekir. Ama 80 senedir Türkiye’yi çökertmek için bir plan uygulanıyor. Bu plan dört maddedir; ülkeyi aç bırakacaksınız, işsiz bırakacaksınız, borca batıracaksınız ve dininden uzaklaştıracaksınız. 80 senedir üzerimizde oynanan Siyonist plan budur. Bu planı Erbakan hocadan başka ortaya koyan kimse olmamıştır” şeklinde konuştu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız