SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Niyet Hayırsa Akıbet de.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:51:50
A- A+ PAYLAŞ
Malatya’da, futbol hakem ve gözlemcilerine bölge eğitim semineri verildi. Seminerde konuşan MHK üyesi Hamza Işın, hakemlerin de insan olduğunu, bazen hata yapabileceklerini ancak önemli olanın iyi niyet olduğunu söyledi. 
 
Belediye Konferans Salonu’nda düzenlenen futbol hakemlerine bölge eğitim seminerine, Merkez Hakem Kurulu (MHK) üyesi Hamza Işın, Futbol Federasyonu Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, İl Hakem Kurulu Hakem Atama Sorumlusu Alkan Akgül, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği yetkilileri, Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat, İl Hakem Kurulu atama sorumlusu Alkan Akgül ile Malatya, Elazığ, Adıyaman, Tunceli illerinden hakem ve gözlemciler katıldı.
 
HAMZA IŞIN: "NİYET HAYIRSA AKIBET DE HAYIR OLUR"
Seminerde konuşan MHK üyesi Hamza Işın, hakemlerin de insan olduğunu, bazen hata yapabileceklerini ancak önemli olanın iyi niyetli olmaları olduğuna dikkat çekip, “Niyet hayırsa akıbet de hayır olur. Niyetiniz has ise Allah da size yardımcı olur” ifadelerini kullandı. 
 
Bölgesel hakem kurulu üyesi Zafer Demir ise, “Bölgesel eğitim çalışmasına başladık. Hakemliği bıraktıktan sonra bölgesel hakem kurulu üyeliğine atandım. Malatya, Elazığ, Adıyaman ve Tunceli illerinin hakem ve gözlemci atamalarını yapacağız” şeklinde konuştu.
 
Hakem ve gözlemci kurallarıyla ilgili sinevizyon gösterisi ve teknik bilgi aktarımından sonra seminer sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız