SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Nöbette Yazdım'

A- A+ PAYLAŞ

Ünlü pop şarkıcısı Yusuf Güney, Malatya'da konser verdi.

Malatya Park Alışveriş Merkezinin birinci yıl kutlamaları çerçevesinde şehre gelen Yusuf Güney, bir konser verdi. Sevenlerine keyifli dakikalar yaşatan Güney, kimi zaman halay çekti, kimi zaman kolbastı oynadı.

Güney, konser sonrası Aksaç Otel'de basın mensuplarının sorularını cevapladı. Güney, konserin çok güzel geçtiğini ifade ederek, "Malatya'da ikinci konserimi verdim. Bu seferki çok özel ve güzel oldu. Malatya Park'ın sponsorluğu ve organizasyonu altında çok güzel bir konser oldu. İnanılmaz kalabalıktı. Çok memnun kaldım. Malatya zaten sevdiğim bir il ve insanların sevenleriyle kucaklaşması kadar güzel bir şey olamaz. Bizleri besleyen, daha iyi yerlere getiren, moralimiz bozukken bile moralimizi düzelten yegane sebep budur. Konserimizdeki yoğun güzellikler bizleri çok mutlu ediyor" dedi.

"NÖBETTE ŞARKI YAZDIM"
Yeni albüm çalışmalarına başladığını kaydeden Güney, "Yeni bir klip çalışması oldu. İstanbul'da güzel bir klip çektik. İlk başta Afrika'da çekilecek bir klipti. Sonra yetiştiremeyeceğiz diye Viyana'ya gittik. Viyana'da da olmadı, Paris'e gittik. Paris de olmayınca İstanbul'da klibi çektik. Öyle bir dolandık. Güzel bir çalışma oldu. Yeni albüm çalışması da olacak. Demolara askerde başladım. Önümüzdeki yılın Mart ayında inşallah çok güzel bir albüm geliyor. Askerde yazdığım şarkılarda var. Hem de koğuşta
ve 03.00-05.00 nöbetinde yazdım. Altına da 03.00-05.00 nöbeti hatırası diye yazacağım" diye konuştu.

Askerde yaşadığı bir anıyı da basın mensuplarıyla paylaşan Güney, "Koğuşa gelenin haddi hesabı kesilmiyor. Sağ olsunlar bizi görmeye geliyorlar. 'Yusuf Güney bu koğuştaymış, görelim' diyorlar. Koğuştakiler, 'Yok. Gelmeyin, uyuyacağız' diyorlar. En son kağıt asmışlar, 'Yusuf Güney burada yoktur' diye. Öyle bir anımız oldu" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız