SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nohutlu'da 18 Km. Yola Asfalt

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:09:13
Nohutlu'da 18 Km. Yola Asfalt
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Pütürge ilçesine bağlı Nohutlu Mahallesinde asfaltlama çalışmaları yapıyor. Büyükşehir statüsünden önce belde belediyesi olan Nohutlu’nun 18 kilometrelik grup yolu asfaltlandı.

Çam ve meşe ormanları arasında doğal güzelliklere sahip mahalle yolunda ilk olarak alt yapı çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi keskin virajları sıcak asfalt ile kapladı. Dolgu ve yama çalışmaları da yapan Büyükşehir Belediyesi yolun tamamını sathi asfalt ile kaplayarak yolu daha güvenli hale getirdi.

Kış aylarında bölgede zorlu kar mücadelesi veren Büyükşehir Belediyesi, Pütürge’de birçok farklı noktada yeni yol açma, genişletme, onarım ve bakımın yanı sıra asfalt çalışmaları da yapıyor. 

Yapılan çalışmalardan son derece memnun olduklarını belirten Nohutlu Mahalle sakinleri, yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler. 

Zorlu kış şartlarında yolların büyük bir bölümünün yıprandığını ifade eden vatandaşlar, “Büyükşehir Belediyemiz kışın bölgemizde zorlu bir kar mücadelesi veriyor. Yıpranan yolumuzun tamamı yapıldı. 4 mevsim boyunca bölgemizde yapılan çalışmalardan mutlu olduk. Bu hizmetleri inkâr edemeyiz. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız