SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Nokta Transferler Yapacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-29 19:34:32
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Alima Yeni Malatyaspor’un Kulüp Başkanı Adil Gevrek, yapacakları takviyelerle ligin ikinci yarısına çok farklı başlayacaklarını söyledi.

Adil Gevrek, Yeni Malatyaspor'un ilk yarı performansını İHA'ya değerlendirdi. Transfer çalışmalarına başladıklarını ifade eden Gevrek, "Mutlaka 4 ya da 5 transfer yapacağız. Yapacağımız transferler isimden öte takıma fayda sağlayacak futbolcular olacak. Ligin ilk yarısını tamamladık. Devre arasını en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Eksiklerimizi giderip, ikinci yarıya iyi başlamak istiyoruz" dedi.

“NOKTA TRANSFERLER YAPACAĞIZ”

Gevrek, nokta transferler yapacaklarını vurgulayarak, "Biz ilk yarı için 'toplayabildiğimiz kadar puan alacağız' demiştik. 21 puan aldık. Kötü puan değil, iyi puan. İkinci yarı için yapacağımız takviyelerle bu takımı hedeflediğimiz yere getireceğiz. Tabi transferde listemiz var. Hocamızın hazırladığı bir liste var. Şu an netleşen bir transfer yok. Ama önümüzdeki günlerde mutlaka 4-5 transferimiz olacak. Yalnız şunu belirteyim; transferlerimiz isimden öte takıma faydalı olacak, katkı sağlayacak futbolcular olacak. Bu tür transferler yapmayı hedefliyoruz. Hocamızla da istişare yapıp, takıma katkı sağlayacak futbolcular alacağız inşallah" ifadelerini kullandı.

“TARAFTARIMIZ, CAMİAMIZ ALLAH’IN İZNİYLE RAHAT OLSUN”

Gevrek, taraftarlara da mesaj vererek, “Hem Malatya’daki taraftarlarımızı hem Türkiye’nin farklı noktalarındaki taraftarlarımız bizi çok iyi desteklediler. İnşallah ligin ikinci yarısında onları mutlu edecek transferler yapacağız. Taraftarımız, camiamız Allah’ın izniyle rahat olsun” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız