SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Normal Olanı Yapıyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri Ömer Faruk Öz ile AKP Milletvekili Öznur Çalık, Malatya'daki ziyaretlerini sürdürüyorlar.

ÖZ ÇARŞI'DA..
Öz, Malatya merkezde esnafları ziyaret edip, sorunlarını dinledi.

Beraberinde, AKP il başkan vekili Bülent Tüfekçi ve il başkan yardımcısı Eyüp Sağlam, AKP yönetim kurulu üyesi Aziz Görgeç ve Murat Turgut'la birlikte Turgut Temelli Caddesi'nde esnafları ziyaret eden milletvekili Öz, bir telefon şirketi bayii şahıs Samsun'dan geldiğini ifade edip, özellikle Malatya Belediyesi'nin çalışmalarını iyi gördüğünü söyleyince, "Bakın il dışından gelenler dahi belediyenin çalışmalarını iyi buluyor" ifadelerini kullandı.

Milletvekili Öz burada yaptığı açıklamada, "Malatya'ya geldiğimizde zaman zaman esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Mutad ziyaretlerimizden biri de bu caddede gerçekleştiriyoruz. Esnaf ve alış veriş yapan vatandaşlarla hasbihal ediyoruz. Bir ihtiyaçları varsa not alıyoruz ve gereğini yapmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

"Yapmamız gerekeni yapıyoruz. Bu ziyaretler olağanüstü bir durum değildir. Biz her zaman şunu söyledik, sizin içinizde olacağız, sizin gönlünüzde olmaya çalışacağız demiştik. Seçildiğimizden bugüne kadar da bunları yapmaya çalışıyoruz. Halkımızın arasında olmaya, vatandaşımızın yanında olmaya çaba gösteriyoruz" diyen Öz, bugün de bunları gerçekleştirmeye çalıştıklarını kaydetti.

ÇALIK SOSYAL KONUTLARDA..
AKP Malatya Milletvekili ve partinin MKYK üyesi Öznur Çalık da, fakirler için TOKİ tarafından yapılan sosyal konutları inceledi.

Beraberinde, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, parti İl Başkan yardımcısı Mahmut Üner Özer, Belediye Meclis üyesi Nurettin Karaaslan ve il teşkilat üyeleriyle birlikte 360 sosyal konutlarında incelemelerde bulunan milletvekili Öznur Çalık, Beydağı'ndaki konutların Başbakan'ın talimatıyla TOKİ tarafından yapıldığını ve inşaat olarak teslime hazır vaziyette olduğunu söyledi.

Çalık, normal şartlarda doğalgazın Mart ayı içerisinde konutlara gelmesi planlanırken, doğalgaz dağıtıcı firması olan Aksa yönetim kurulu başkanı Cemil Kazancı'yla yapılan görüşmeler sonucunda doğalgaz işleminin bu ay sonunda tamamlanacağını belirtti.

İnşaat firmasının binaları, sosyal konutları ve çocuk parklarını hazırlamış vaziyette olduğunu söyleyen Çalık, Belediyenin de yol güzergahının hazırlanması için gerekli girişimleri yaptığını Başbakan'ın Malatya ziyaretine kadar bu konutların hazır vaziyete geleceğini belirtti.

Çalık, 360 konuta ilave olarak 640 tane daha konutun Malatya'ya kazandırılması için görüşmelerin sürdüğünü belirterek ihtiyacı olan vatandaşların bu konutlarla birlikte daha rahat bir yaşama kavuşacağını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız