SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Normale Dönecek'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye otobüs seferleriyle ilgili olarak vatandaşların şikayetlerinin artması üzerine belediyeden yapılan açıklamada, alt yapı çalışmaları, trafik yoğunluğu nedeniyle aksama olduğu belirtilerek, çalışmaların bitmesiyle normale dönüleceği bildirildi.

İnönü Caddesi'nin 35 yıl önce değiştirilen eski adı "İstasyon Caddesi" olarak adlandırıldığı belediye açıklaması şöyle:

"Malatya’nın daha modern ve sorunsuz bir kent haline getirilebilmesi amacıyla Malatya Belediyesi’nin çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, altyapı çalışmalarının yanısıra yol, asfalt ve kaldırım düzenleme çalışmalarından dolayı Malatya’nın son 5-6 aydan beri adeta şantiyeye döndüğü belirtilerek, vatandaşların anlayışı için teşekkür edildi.

Çevreyolu üzerine yapılan altgeçit inşaatları nedeniyle özel otoların yoğun bir şekilde İstasyon caddesini kullandıkları belirtilen açıklamada, “İstasyon caddesi üzerindeki bu yoğunluk, toplu taşıma yapan otobüslerin merkeze ulaşmasını zorlaştırmaktadır. Bunun sonucunda otobüsler merkez duraklara zamanında ulaşamamakta, dolayısıyla da vatandaşlarımızın normalden biraz daha fazla beklemesine sebebiyet vermektedir” denildi.

Normalde otobüs filosunun şu anda mevcut yolcu kapasitesini karşılayacak seviyede olduğu ancak okulların açılmasıyla birlikte trafik yoğunluğunun iyice arttığı mevcut çalışmalardan dolayı yaşanan sıkıntıların en aza indirilmesi için çalışmaların yapıldığı bildirildi.

Trafik yoğunluğu ve çalışmalardan dolayı otobüs seferlerinde meydana gelen gecikmelere karşı vatandaşların göstermiş oldukları anlayışa teşekkür edilirken çalışmaların bitmesiyle birlikte seferlerin normale döneceği belirtildi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız