SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Not Herşey Demek Değil"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:26:36
A- A+ PAYLAŞ

Malatya genelinde 164 bin öğrenci karnelerini alarak 15 günlük yarı yıl tatiline girdi. Karne dağıtım töreninin yapıldığı Barguzu İlkokulu’nda Vali Süleyman Kamçı da öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. 

2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı yarı yıl tatili bugün karne dağıtımı ile başladı. Malatya’da 12 bin 200 öğretmen ve 164 bin öğrenci 15 günlük tatile girerken resmi karne dağıtım töreni ise Barguzu İlkokulu’nda gerçekleştirildi.

Buradaki törene Vali Süleyman Kamçı, Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, Milletvekili Cemal Akın, Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ile öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Vali Süleyman Kamçı, “Bugün değerli milletvekilimiz de bu okulun yıllar önce bir öğrencisiydi. Bu sıralardan geçti. Milletvekilimiz de, Milli Eğitimimiz ve kaymakamımızla buradayız” diyerek 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılı sömestr tatilinin bugün başlangıcı olduğunu söyledi. Tatile giren tüm öğrencilere başarılar dileyen Kamçı, “Buradan tüm ailelere seslenmek istiyorum, çocuklarımızın notları kırık olabilir, kırık notlardan dolayı çocuklarına kızmasınlar. Hiçbir şekilde eğitim ve öğretimde notun her şey demek olmadığını bilmelerini istiyorum. Eğitim ve öğretim sadece notla ölçülen bir olgu olmamalı. Tüm okullardaki öğretmenlerimize çocuklarımıza yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Daha sonra söz alan AKP Malatya Milletvekili Cemal Akın da "Bugün geleceğin Türkiye’sini kuracak olan yavrularımızla birlikteyiz" diyerek kendisinin de Barguzu İlkokulu’nun mezunlarından olduğunu dile getirdi. Öğrencilerin hedeflerini işittikçe gelecekle alakalı ümitlerinin daha çok güçlendiğini belirten Akın, “Hem seçmiş oldukları meslekleri sorduğumuzda hem de yavrularımızdan birisi ‘ben prenses olacağım’ dedi. Ben öyle zannediyorum ki, biraz da siyaseten Türkiye’yi yönetmeye talipli bir yavrumuz. Velilerimize ben çok teşekkür ediyorum. Evlatlarımıza, yavrularımıza böyle güzel hedefler verdikleri için“ dedi.

Konuşmaların ardından ise Vali Kamçı ve diğer protokol üyeleri tarafından öğrencilere karneleri verildi. Vali Kamçı, karne verdiği öğrencilerle de bir süre sohbet etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız