SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Noter Huzurunda İhale Olacak'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis Başkan vekili Sıddık Özdemir, 7 katlı yeni TSO binasını kaba inşaatının Ağustos ayında bitirilmesinin hedeflendiğini söyledi.

TSO Meclisi, Mayıs ayı toplantısını Meclis Salonu'nda yaptı. TSO Meclis Başkanı Sami Payza başkanlığında yapılan toplantıda yönetim kurulu faaliyetlerini TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç'un İstanbul'daki Malatya Günleri programında olması nedeniyle TSO Başkan Vekili Sıddık Özdemir anlattı.
Toplantının açılışında, TSO Genel Sekreter Vekili İzzettin Omaç, oda üyelerinin mevcut aidet borçlarına indirim getirilmesinden yaralanılması için meclis üyelerinin gruplarındaki üyeleri uyarmaları istedi.

TSO Başkan Vekili Sıddık Özdemir, TOBB Genel Kurulu'na katıldığını belirterek, TOBB'un her ay Meclis Üyelerine sunulmak üzere 15 dakikalık video izlettirilmesi kararının verildiğini bildirdi.

Özdemir, geçtiğimiz hafta Malatya'ya gelen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e ilin sorunlarıyla ilgili olarak bir dosyanın sunulduğunu belirtti.

Malatya Cezaevi'nde en çok kitap okuyan mahkumların ödüllendirilmesine katkı sunulduğunu belirten Özdemir, Kıbrıs'a yapılan gezinin masraflarının giden üyelerce de karşılandığını belirterek, bu tür gezilerin önemli olduğunu kaydetti.

Yeni TSO binasının 7 katlı olacağını belirten Özdemir, inşaatın hızla devam ettiğini ve ağustos ayında kaba inşaatın biteceğini ve ince işlerin yeniden Noter huzurunda ihale edileceğini belirtti.

Özdemir, grup üyelerinin düzenli olarak kendi meslek gruplarındaki üyelerle zaman zaman bir araya gelmesinin önemli olduğunu belirterek, bu yönde bir çalışma yapılması gerektiğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız