SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Noter'de Hırsızlık

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Caddesi’ndeki noterin çelik kasasından 7 bin 700 lira çalındı. Polis kapı ve kasada herhangi bir zorlama izine rastlamazken, savcının talimatı üzerine anahtarların bulunduğu iki noter çalışanı gözaltına alındı.

İnönü Caddesi Kız Meslek Lisesi civarında bulunan 4. Noter’deki olay, Cumartesi günü öğle sonrası noter V.B.’nin çelik kasadan para almak için kasayı açtığında fark edildi. Polisi arayan V.B., bir gün önce kasaya bıraktığı 7 bin 700 lira paranın çalındığını bildirdi. Yapılan çalışma sonucu giriş kapısı ve çelik kasa kapağında herhangi bir zorlama saptanamayınca, kazanın anahtarlarının bulunduğu 29 yaşındaki M.G. ve 30 yaşındaki B.A.’nın savcının talimatı üzerine, sorgulanmak üzere gözaltına alındıkları bildirildi.

DİĞER OLAYLAR..
Turgut Temelli Caddesi’nde 26 yaşındaki F.M.Ç.’ye ait işyerinden cep telefonlarının çalındığı bildirildi. İşyeri sahibi telefonları kimlerin ne zaman çaldığını bilmediğini, şüphelendiği herhangi birilerinin de olmadığını söylerken, polis işyeri çalışanlarının ifadesine başvurdu. Soruşturma sürüyor.

Kiltepe Mahallesi Babuktu 11. Sokaktaki ahşap garaj içerisinde park halinde ola 46 yaşındaki Ş.Ç.’ye ait otomobilin sağ kapı camını kıran hırsızlar, otonun panel kapağı, saati ve çocuk kilitlerini çalarken, araca da zarar verdiler.

Hidayet Mahallesi 1. Sokakta 51 yaşındaki R.S.’ye ait evin bahçesinde çuvallar içerisinde olan toplam 1.5 ton kuru kayısı çalındı.

Şehit Fevzi Mahallesi 13. Sokakta, saat 10.30 sıralarında 21 yaşındaki M.B. adlı şahıs ile 27 yaşındaki N.A. adlı bayanlara ait evlere şüpheli bir şahsın girdiği ihbarı üzerine 25 yaşındaki B.M. adlı şahsın yakalandığı, üzerinde 1 cep telefonu, 2 küpe, 1 bıçak çıkan bu şahsın gönderildiği mahkemece tutuklandığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız