SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Notere Hırsızlık Girişimi

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Caddesi Dörtyol civarında bulunan notere akşam girilmek istendiği saptanırken, polis olayla ilgili araştırmalara başladı.

Daha önce de bir hafta sonunda girilerek kasasındaki para çalınan 4. notere, Çarşamba akşamı girilmek istendiği bildirildi. 30 yaşındaki M.G., 17.50 sıralarında işyerini kilitleyerek ayrıldığını, 20.20 sıralarında işyeri komşusunun arayıp, işyeri kapısını açmaya çalışan bir kişinin olduğunu bildirdiğini, gittiğinde giriş kapısında zorlama izlerini gördüğünü, ancak herhangi bir eşya ya da evrakın çalınmadığını söyledi. Polis olayla ilgili araştırmaya başladı.

DİĞER OLAYLAR..
Paşaköşkü Mahallesi’nde 45 yaşındaki S.M.’ye ait eve giren hırsızlarca 2 adet bulundurma ruhsatlı tabanca, 1 altın künye, 1 dizüstü bilgisayar çalındığı bildirildi.

Hacıabdi Mahallesi’nde 31 yaşındaki E.P.’ye ait evden 2 altın künye, 2 altın yüzük, 1 altın kolye çalındı.

Saray Mahallesi’ndeki bir sağlık kuruluşunda doktor olarak çalışan 40 yaşındaki H.K. adlı bayan, öğle saatlerinde içerisinde kimlikleri, cep telefonu, 1.000 lira para ve banka kartları ile anahtarlar bulunan çantasının yönetim kurulu odasından çalındığını polise bildirdi.

20 yaşındaki H.N.’nin cep telefonunu çaldığı gerekçesiyle 22 yaşındaki M.H. yakalandı.

Zaviye Mahallesi’ndeki kapısı açık unutulan bir evden de 46 yaşındaki M.K.’nin eşine ait cep telefonu çalındı.

İsmetiye Mahallesi’nde 31 yaşındaki İ.D.’ye ait işyerinden dizüstü bilgisayarın çalındığı bildirildi.

Kiltepe Mahallesi’nde 30 yaşındaki M.K.F.’nin evinin önüne parkettiği minibüsten Vergi levhası ile bozuk para çantası çalındı.

Niyazi Mahallesi’nde yolda yürürken sol elindeki mavi taşlı altın yüzüğünü kağıt mendille temizlemekte olan 73 yaşındaki S.C.’nin yanına yaklaşan 30 yaşlarında, 1.75 m boylarında, hafif şişman ve kumral bir şahsın yüzüğü elinden alıp kaçtığı bildirildi.

Milli Egemenlik Caddesi’nde 52 yaşındaki İ.S.’nin kimlikleri ile 500 lira parasının işyeri soyunma odasındaki elbiselerinden çalındı.

Polise başvuran 58 yaşındaki Z.G., bir bankadaki hesabından 1.085 lira parasının çalındığını, kartını kaybetmediğini ve kendisinden başka kimsenin kartı kullanmadığını bildirdi. Polis, bilgisayar sistemi üzerinden hesaba müdahale edilerek hırsızlığın yapıldığı iddiası üzerine soruşturmaya başladı.

Gündüzbey Kasabasında 64 yaşındaki B.G.’ye ait evden banyo kazanı ile ilaç atma pompası çalındı.

Yeşilyurt Mollakasım Mahallesi’nde 46 yaşındaki H.K.’ye ait evden 8 bakır taban, 1 bakır tencere ile 160 metre elektrik kablosu çalanlar aranıyor.

ARAPGİR'DE..
Öte yandan Arapgir ilçesinde bir gecede iki işyeri soyuldu.

Edinilen bilgiye göre, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Selim Bilen'e ait market ve Muammer Güler'e ait pide fırınına hırsız girdi. Hırsız veya hısızlar, Bilen'e ait marketin camını kırarak kontör, sigara ve bir miktar para alarak kaçtı. Güler'e ait pide fırının camları kırılarak içeri girilip, hırsız veya hırsızlar içerden bir şey almadan kaçtılar. Hırsızlık olayları ilçe halkını tedirgin etti. Hırsızlık olaylarıyla ilgi polis tarafından soruşturma başlatıldı. (Fotoğraflar bu olayla ilgili)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız