SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Noterin Mühürü Çalındı

A- A+ PAYLAŞ

Sabah saatlerinde Noter’e giren hırsızın, resmi mühürü çaldığı bildirildi. Bu arada kentte meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili soruşturma da sürüyor.

NOTERE HIRSIZ..
Yeşilyurt İlçe Noterliği’ne sabah saatlerinde giren kimliği belirsiz hırsız ya da hırsızların, 1 adet resmi noter mühürünü çalarak kaçtıkları bildirildi. Polis, 44 yaşındaki noter H.U.’nun şikayeti üzerine araştırmaya başladı.

DİĞER OLAYLAR..
Fuzuli Caddesi’nde M.T.’ye ait işyerine gece yarısı giren hırsızların 1 adet bilgisayar ile çeşitli CD’leri çaldıkları bildirildi.

Yine Fuzuli Caddesi’nde Ş.T.’ye ait işyerine giren hırsızlarca 1 adec CD çaların çalındığı belirtildi.

Belediye Arkası Kavukçuoğlu Sokakta H.Ç.’ye ait eve giren hırsızlar 1 adet Mp3 CD çalar, 1 adet müzik seti ile 750 YTL para çaldılar.

Hacıabdi Mahallesi Yeşilyurt Caddesi’nde, M.İ.Ö.’nün çocuğuna ait olan ve apartman bodrumuna kilitlenmiş olan bisiklet çalındı.

Özalper Mahallesi 4. Caddede H.D. adlı vatandaşın evine giren hırsızlar 1 altın yüzük, 1 kol saati, 1 oto teybi, 150 YTL ile 100 ABD doları çaldılar.

Özalper Mahallesi Ankara Caddesi’nde A.Y.’ye ait eve giren hırsızların da 2 altın bilezik, 2 çeyrek altın, tamir takımları ile kimlikleri çaldıkları bildirildi.

Zaviye Mahallesi Hasanbey Caddesi’nde H.M.’ye ait eve giren hırsızlar, kimlikler, 2 tabanca ruhsatı, banka kartları ile 20 YTL parayı çaldılar.

Öte yandan Niyazi Mısri Caddesi’ndeki pazarda alışveriş yapan H.Ö. adlı şahsın, içerisinde 2 banka kartı, 300 Euro ile fotoğraflar bulunan para cüzdanı yankesicilik yoluyla çalındı.

Polis olaylarla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız