SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nouma Çağrı Yaptı, Fevzi Çıktı

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:34:13
Nouma Çağrı Yaptı, Fevzi Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Beşiktaş'ın eski milli kalecisi Fevzi Tuncay'ın yardımına eski futbolcular koştu. 

Beşiktaşlı eski milli kaleci Fevzi Tuncay, boşandığı eşinin nafaka ve boşanma tazminatı taksitini ödemediği gerekçesi ile 3 ay hapis cezası verilmiş ve cezaevine gönderilmişti.

Fevzi Tuncay ile birlikte Beşiktaş formasını giyen Pascal Nouma, twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Fevzi kardeşimin düştüğü duruma çok üzüldüm, eski futbolcular bir araya gelip yardim etmeli, ben üstüme düşeni yapmaya hazırım. Bu olaya eski ve yeni yöneticilerin de duyarsız kalmayacağını umuyorum" dedi.

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Nouma bu gün twitter hesabından yaptığı açıklamada ise, "Gereken para yatırılmış, basta Rıdvan Dilmen, Tayfur Havutçu ve ismini öğrenemediğim birçok hayırsevere teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Fevzi Tuncay, Malatyaspor'da da forma giymişti.

"ERKEK İÇ GÜVEYSİ HALİNE GETİRİLDİ.."

Öte yandan Boşanmış Mağdur Babalar Derneği Başkanı Muhammet Özen, Beşiktaş'ın eski kalecisi Fevzi Tuncay’ın 150 bin TL’lik nafaka ücreti ödemediği gerekçesiyle tutuklanması üzerine bir açıklama yaptı.

Fevzi Tuncay’ın, boşandığı eşi Eylem Çukuryurt'a 150 bin TL’lik nafakayı ödemediği için kesinleşen 3 aylık hapis cezasını çekmek üzere İzmir Adliyesi'ne gelerek teslim olduğunu belirten Özen, şöyle konuştu: “Yasalarımızda kadına karşı erkeği koruyan tek bir madde bulunmamaktadır. Erkek kadına karşı 3. sınıf varlık muamelesi görmektedir. Tüm yasalarımız pozitif ayrımcılık adı altında kadınların lehine yorumlanmaktadır. Kanunlarımızda nafakayla ilgili bir düzenleme yer almadığından mahkemeler erkeklerin ödeyemeyeceği kadar yüksek nafakalara hükmetmektedir. Daha önce nafakayı ödeyemediği için bir baba İzmir Karşıyaka'da bir banka şubesini diğer bir baba Osmaniye PTT şubesini soymaya kalkışmıştır. Türk erkeği yasal iç güveysi haline getirilmiştir.”

Bir kalecinin 150 bin TL nafaka ödemesinin mantıkla bağdaşmadığını kaydeden Özen, sözlerini şöyle tamamladı: “Aile Bakanımız Fatma Şahin'le son görüşmemizde bu konularda da düzenleme yapılacağı sözünü vermiştir. İşsizlik durumunda nafaka ödenmemesi halinde hapis cezası kalkacaktır. Yasanın bir an önce çıkarılarak Beşiktaşlı kaleci Fevzi gibi binlerce babanın da özgür kalacağı günleri sayın bakanımızdan bekliyoruz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız