SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nouma ve 'Kirli' AVM'de..

0
Güncellendi - 2016-06-19 19:40:16
Nouma ve 'Kirli' AVM'de..
A- A+ PAYLAŞ

Eski Beşiktaşlı futbolcu Pascal Nouma ve oyuncu Kadir Çöpdemir, Malatya Park’ta düzenlenen ‘Babalar Günü’ etkinliğine katıldı.

Beşiktaş’ın efsane futbolcuları arasında yer alan Pascal Nouma ve Ekmek Teknesi dizisinde ‘Kirli’ karakteriyle sevenlerinin gönlünde tahta kuran ünlü oyuncu Kadir Çöpdemir, Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin ‘Babalar Günü’ dolayısıyla düzenlediği mini söyleşi ve imza gününde hayranları ile bir araya geldi. Son zamanların sevilen radyo programı ‘Ara Gazı’ ile gündemde olan Kadir Çöpdemir ve Pascal Nouma’ya Malatyalılar yoğun ilgi gösterirken, ikili de, hayranlarının ilgisine karşılıksız kalmayarak onlarla yakından ilgilendi.

Ünlü isimlerin söyleşi yaptığı sırada ilginç bir olay da yaşandı. Sohbet devam ederken henüz yeni evlendiklerini söyleyen genç çift sahneye gelerek, Kadir Çöpdemir ve Nouma’ya sürpriz yaptı. Olay karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Kadir Çöpdemir’in bu dakikalarda Pascal Nouma ile olan diyalogu seyircileri kahkahaya boğarken, çift ünlüler ile fotoğraf çektirdikten sonra sahneden ayrıldı.

Söyleşi sonrası Nouma ve Çöpdemir, sevenleri için imza töreni düzenlerken ikili imza töreninde vatandaşları kırmayarak bol bol fotoğraf da çektirdi. Pascal Nouma ve Kadir Çöpdemir’den imza kapma yarışına giren hayranları, yer yer izdiham yaşanmasına neden olurken, AVM görevlileri, olumsuz bir durum yaşanmaması adına yoğun çaba sarf etti.

Kadir Çöpdemir ve Pascal Nouma yaklaşık 1.5 saat süren programın ardından AVM’den ayrıldı.

iha

KADİR ÇÖPDEMİR VE PASCAL NOUMA MALATYA'DA HAYRANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ (BARIŞ TÜREL/MALATYA-İHA)

ETKİNLİKTE YER YER İZDİHAM YAŞLANDI (BARIŞ TÜREL/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • malatyasporlufk (7 yıl önce)
    pascal nouma gibi biri türkiyede para kazanıyor bir şey demiyorum çoluk çoçuklarımıza pascal örnek olucak :) vay canım ülkemin haline tombala çektiği günleri unuttunuz herhalde
    0
    0
    Yanıtla