SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nüfus Düştü, Ödenek Azaldı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Kazgan, Malatya'nın nüfusunun düşmesi nedeniyle ödeneklerde de düşüklük olacağını belirterek, "Yıllık 7 milyon YTL kesinti olacak" dedi.

Basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Kazgan, "Malatya'nın nüfusu 131 bin düştü. Bu nedenle, Ankara'dan nüfus başına göre verilen ödeneklerde düşüklük oldu. Bu yılın ilk 3 ayında 600 bin YTL düşük ödenek geldi. Yıllık bazda 7 milyon YTL civarında ödenek düşük gelmiş olacak" şeklinde konuştu.

Ödeneklerde düşüklük yaşanması nedeniyle, program dışında bir şey yapamayacaklarını aktaran Kazgan, "Mesela, bölünmüş yol ile Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu’na (MOBESE) şehrin kamera ile izleme sistemi için de İl Özel İdaresi olarak destek vereceğiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız