SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nüfus Müdürlüklerini Ziyaret Etti

0
Güncellendi - 2019-04-19 03:40:32
Nüfus Müdürlüklerini Ziyaret Etti
A- A+ PAYLAŞ

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, yeni hizmet binasına taşınan Nüfus Müdürlüklerin ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Milletvekili Öznur Çalık, beraberindeki partili yöneticilerle Cezmi Kartay Caddesi’nde iken, Çevre Yolu Adliye Kavşağı’nda bulunan ve FETÖ’nün dershane olarak kullanırken Milli Emlak’a devredilen MATİM  İş Merkezi’ne taşınan Battalgazi ve Yeşilyurt Nüfus Müdürlüklerini ziyaret etti.

Çalık, yeni hizmet binasında verilen Nüfus hizmetleri konularındaki çalışmalar hakkında bilgi alırken,  işlemlerini takip eden vatandaşlar ile de sohbet etti.

Çalık,  işlem yaptıran 71 yaşındaki Döndü Nacar adlı vatandaş ile de bir süre ilgilenerek yürütülen işlemleri birlikte takip etti.

Çalık, yöneticilerden vatandaşların iş ve işlemlerini en kısa sürede tamamlamalarını istedi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mehmet İLİÇ (4 yıl önce)
    Resmi dairelerin yeni binalara taşınması geleceğe yönelik çözümlerle yapılanması (30 veya 50 yıllık gibi bir süreci olmakla beraber) hatta oto parkı olan yeni yerlere taşınması Malatya nın çehresini değiştirecektir emeği geçenlere teşekkürler, tüm resmi daireler için bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla