SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Numan Kurtulmuş Malatya'da...

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:11:38
Numan Kurtulmuş Malatya'da...
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcılarından Numan Kurtulmuş, Vali Vasip Şahin’i ziyaret etti.

Partisinin çeşitli etkinliklerine ve İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Erişkin Psikiyatri Servisi, Ayakta Kemoterapi Tedavi Ünitesi ve Çocuk Hematoloji Servisinin açılışına katılmak için  Malatya'ya gelen  AKP Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Vali Şahin’i makamında ziyaret etti.

AKP Malatya Milletvekilleri  Ömer Faruk Öz, Cemal Akın ve Mücahit Fındıklı, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ve  parti yöneticileri ile birlikte Vali Şahin’i ziyaret eden Kurtulmuş bir süre  Vali Şahin ile görüştü.

Kurtulmuş,  "Malatya her geçen gün gelişmekte  ve yapılan çalışmalarla da büyükşehir e layık il olduğunu göstermesi memnuniyet verici bir durumdur. Malatya’yı tanıyan ve Malatya için geceli gündüzlü çalışan bir valimizin olmasından da büyük mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Sayın valimize başarılı çalışmalar diler, ilimize yapmış olduğu katkılar ve bundan sonrada yapacakları için teşekkür ederim.” dedi.   

Vali Şahin’de  Numan Kurtulmuş'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek kayısı hediye edip kendisine teşekkür etti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız