SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nur Muhammed Camii Açıldı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:45:21
Nur Muhammed Camii Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi ilçesine bağlı Çolakoğlu Mahallesinde hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılan Nur Muhammed Camii ibadete açıldı. 

Yapımı tamamlandıktan sonra Cuma Namazı ile birlikte ibadete açılan Caminin resmi açılış törenine Battalgazi İlçe Kaymakamı Vedat Yılmaz, Battalgazi Belediyesi Başkan Vekili Zafer Kırçuval, Battalgazi Emniyet Müdürü Murat Gümüş, Battalgazi İlçe Müftüsü M. Emin Eneç, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Karakuş, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Nuri Aydemir isimli hayırsever vatandaşın arsasını tahsis etmesi ile yine hayırsever vatandaşların destekleri ile yapılan caminin açılışında ilk olarak konuşan Çolakoğlu Mahallesi Muhtarı Şahin Çolakoğlu, “Arsa sahibi Nuri Aydemir'in ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla mahallemize camii yaptırmanın huzuru içerisindeyiz. Arsa sahibine ve Cami'nin yapılmasında büyük emekleri olan, Nuri Aydemir ile katkıda bulanan mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum” dedi.

İlçe Müftüsü M. Emin Eneç ise, camilerin İslam toplumunun manevi teneffüs yerleri olduğunu belirterek inanan herkesin çatısı altında toplandığı, ibadetin huzur ve coşkusunu paylaştıkları mekânlar olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından hayırsever vatandaşların katkılarıyla yemek ikramı yapıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız