SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nurettin Soykan Tesisine Bakım

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:33:44
Nurettin Soykan Tesisine Bakım
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da kulüp basın sözcüsü Selim Pilten, takımın iyi bir hazırlık süreci geçirdiğini belirterek, Ofspor maçıyla birlikte lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. 

31 Ağustos Pazar günü 20.30'da Malatya İnönü Stadı'nda Ofspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Pilten, herkesi maça beklediklerini ifade etti. Pilten, "İkinci etap kamp çalışmalarının teknik heyet ve futbolcular açısından gayet verimli geçtiğine inanıyoruz. Bugün itibariyle takımımız toplanmaya başladı. Ofspor maçının hazırlıklarına da başladık. Yönetimimiz büyük oranla Malatya’da yer alıyor. Tamamen 31 Ağustos Pazar günü sahamızda oynayacağımız Ofspor maçına odaklandık. Bütün hemşehrilerimizi maça davet ediyoruz" dedi.

Transferlerin devam edebileceğini belirten Pilten, “Transferlerimiz son gününe kadar devam edecek. Tabii ihtiyacımıza göre bu konuyu ele alacağız. Ayrıca görüşmelerimiz de devam ediyor. Bütün mevkiler için görüşmelerimiz var. Özellikler herhangi bir mevki söylemek yanlış olur. Her bölge için görüşmelerimiz var. Büyük oranda kadromuz şekillendi. Gitmek isteyen arkadaşlarımız olursa da, daha iyi bir takım bulurlarsa gidebilirler" ifadelerini kullandı.

TESİS'TE BAKIM-ONARIM ÇALIŞMASI YAPILDI

Orduzu Pınarbaşı'nda bulunan Nurettin Soykan Tesisleri'nde bakım-onarım çalışmaları yapıldı.

2014-2015 sezonuna iddialı şekilde hazırlanan Yeni Malatyaspor'da, teknik heyet ve futbolcuların konakladığı Nurettin Soykan Tesisleri bakıma alındı.

İlk olarak teknik heyet ve futbolcuların kaldığı odalarda yenileme çalışmaları yapıldı. Odalardaki yatak ve perdeler değiştirilirken, her odaya televizyon ve buzdolabı konuldu. Ayrıca tesiste cam ve kapılar da değiştirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız