SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nurettin Soykan'ı Kaybettik

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un efsane başkanı, işadamı hemşehrimiz Nurettin Soykan Ankara'da vefat etti. Cenazesi Cuma günü öğle namazından sonra Şehir Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

HASTANEDE ÖLDÜ..
84 yaşındaki Soykan'ın 5 Mayıs Salı günü Ankara'daki evinde yaşlılığa bağlı olarak rahatsızlandığı ve İbni Sina Hastanesi'ne kaldırıldığı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen 6 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00 sıralarında vefat ettiği bildirildi.

Tek oğlu Sezar Soykan'ı önceki yıl, eşi Şehdane Soykan'ı da 6 ay önce kaybeden, hayatta bir tek kızı kalan Nurettin Soykan, Malatya'nın sosyal, ekonomik ve sportif yaşamına büyük çaptaki katkılarıyla tanınıyordu.

VALİ: "ÇOK ÜZGÜNÜZ.."
Vali Halil İbrahim Daşöz, Soykan'ın vefatıyla ilgili olarak "Malatya ve kendim adına çok üzüldüm" dedi.

Daşöz, Nurettin Soykan'ın Malatya'nın yetiştirdiği değerli şahsiyetlerden birisi olduğunu ifade ederek, "Malatyaspor ve Malatya için yaptığı hizmetleri hiç kimse unutamaz. Aktif çalışma döneminde beraber çalışmadık ama kendisini gıyaben tanıdım. 3 yıllık süreçte kendisiyle değişik vesilelerle görüşmelerimiz oldu. Nurettin Bey son birkaç yılını hep acılarla geçirdi. Bir yıl önce oğlunu, kısa bir süre önce de eşini kaybetti ve kendisi de rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu. Sürekli haberleşme halindeydik. Allah'tan rahmet diliyorum. Sadece Malatya için değil ülkemiz için de önemli bir değeri kaybettik. Ancak Allah'ın takdiridir. Mekanı cennet olsun. Hiçbir zaman unutulabileceğini düşünmüyorum.

Sadece Malatyaspor değil Malatya camiası olarak onu unutmayacağız. Yüreği sevgi dolu bir insandı. Vermenin yüceliğini ve erdemini bilen bir kişiydi. Hep Malatya için, ülke için, insanlar ve Malatyaspor için bir şeyler vermenin gururunu yaşadı. Benim hiçbir zaman unutamayacağım bir kişidir. Tüm Malatyalıların başı sağ olsun" dedi.

CENAZE MALATYA'YA GETİRİLECEK..
Nurettin Soykan'ın cenazesinin, vasiyeti gereği Cuma günü Malatya'da toprağa verileceği öğrenildi.

Soykan'ın cenazesinin Perşembe gecesi uçakla Ankara'dan Malatya'ya getirileceği ve Şehir Mezarlığı morguna konulacağı, Cuma günü öğle namazını müteakip, daha önce Sancaktar Mezarlığı'ndan Şehir Mezarlığı'na naklettirdiği anne ve babasının mezarının yanında toprağa verileceği bildirildi.

TAZİYE ZİYARETLERİ..
Öte yandan, Soykan'ın ölümü nedeniyle Milli Egemenlik Caddesi'ndeki (eski Turan Emeksiz Caddesi) Soykan Grubu İdare Merkezi'nde taziye ziyaretleri için oturulduğu, Soykan'ın yakınlarının başsağlığı dileklerini kabul ettikleri bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız