SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nuri Karakuş Vefat Etti

0
Güncellendi - 2016-06-24 05:17:55
Nuri Karakuş Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın siyasi ve sosyal hayatının önemli simalarından Nuri Karakuş vefat etti.

Kamuda çeşitli üst düzey görevlerde bulunan, 1980 ve 1990'lı yıllarda Malatya sağ siyasetinin önemli isimlerinden olan 72 yaşındaki Nuri Karakuş (fotoğrafta sol başta), Salı gecesi geçirdiği kalp krizi sonucu Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve yoğun bakıma alındı. Karakuş, Çarşamba günü saat 15.30 sıralarında vefat etti.

Evli ve 3 çocuk babası olan Nuri Karakuş'un cenazesi, 23 Haziran Perşembe günü Şehir Mezarlığı Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Eskimalatya- Karababa Mezarlığı'ndaki aile kabristanında toprağa verilecek.

TAZİYE YERİ: İpek Caddesi, 20 Mayıs Vakfı Turgut Özal  Lisesi Bahçesi

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

nurikarakuşm

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Harun Karacanoğlu (7 yıl önce)
    Allah gani gani rahmet eylesin Nuri amcamıza. her daim mütebessim, gönlü geniş bir insandı
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sadi FINDIKLI (7 yıl önce)
    Nuri Ağabeyin vefatını büyük bir teessürle öğrendim.Allah mekanını cennet eylesin.Aile fertlerine sabırlar dilerim..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Nabi Şavata (7 yıl önce)
    Can insandı , dost insandı. Arkadaşımızdı, dostumuzdu. İyi bir Malatyalıydı. Tüm ailesi ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • erdinç (7 yıl önce)
    Allahtan rahmet dilerim. Yakınlarının başı sağ olsun. Mekanı cennet olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (7 yıl önce)
    Malatyamızın değerli insanlarındandı,Vefatına üzüldüm, ALLAH rahmet eylesin, Ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum,Nur içinde yatsın inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer Cengizhan Temiz (7 yıl önce)
    Malatyamıza hizmetleriyle katkıda bulunan değerli büyüğümüze Allahtan rahmet ailesine sabırlar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (7 yıl önce)
    Yakından tanıdığım ve aynı kurumda hizmet verdiğimiz Nuri Karakuş'un vefatı üzüntü ile karşılanmıştır.Allahtan rahmet dilerim.Yakınlarının başı sağ olsun.Mekanı cennnt olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Derya (7 yıl önce)
    Malatya için büyük bir kayıp.Rabbim mekanını cennet etsin.
    0
    0
    Yanıtla