SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Nusaybin'de 22 PKK'lı Öldürüldü

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:31:11
Nusaybin'de 22 PKK'lı Öldürüldü
A- A+ PAYLAŞ

 Mardin Valiliği, Nusaybin ilçesinde 14 gün süren sokağa çıkma yasağında 22 teröristin öldürüldüğünü açıkladı.

Mardin Valiliği, Nusaybin ilçesinde 14 gün süren sokağa çıkma yasağıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Nusaybin’de sokağa çıkma yasağı ilan edildiğinden bu güne kadar 22 PKK’lının öldürüldüğü aktarılan açıklamada, 2 PKK’lının da yaralı olarak yakalandığı kaydedildi. Olaylarda 4 PKK’lının gözaltına belirtildiği açıklamada, adli makamlara sevk edilen 2 kişinin tutuklanarak cezaevine konulduğu ifade edildi. 3’ü polis 21 vatandaşın yaralandığı anımsatılan açıklamada, 5 vatandaşın da hayatını kaybettiği hatırlatıldı. 

Toplamda 116 adet barikat ve hendeğin kapatıldığı, 42 adet perde ve brandanın kaldırıldığı belirtilen açıklamada, 27 adet tuzaklama bomba düzeneği kontrollü olarak imha edildiği, 26 tuzaklama bomba şeklinde kurulan düzeneklerin kontrolsüz olarak infilak ettiği açıklandı.

Teröristlerin 22 adet el yapımı patlayıcı ile polise saldırı düzenlendiğinin altı çizilen açıklamada, yine 33 kez roketatarlı saldırının düzenlendiği belirtildi.

PKK’lıların sözde karargâh olarak kullanıldığı tespit edilen 2 adet çadırın kaldırıldığı anımsatılan açıklamada, “111 ayrı adrese girilerek arama yapılmış, yapılan aramalarda 2 patlatılmaya hazır EYP, 4 adet el bombası, çok sayıda bomba yapımında kullanılan malzeme, bol miktarda sağlık malzemesi, 25 adet balistik yelek, başta kaleşnikof olmak üzere çeşitli silahlara ait çok sayıda fişek, örgütsel doküman ve örgüt mensuplarına ait kıyafetler ile bol miktarda temel gıda malzemesi ele geçirilmiştir” denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız