SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'O Açma Geçiciydi..'

A- A+ PAYLAŞ

İhalesi 2005 yılında yapılan, yapımına ise 2006 yılında başlanan 420 metre uzunluğundaki Beylerderesi Viyadüğü Perşembe günü trafiğe açılıyor.

5 YILDA TAMAMLANDI
İhalesi 2005 yılında yapılan ve yapımı tam 5 yıl süren Beylerderesi Viyadüğü tamamlandı. Viyadük, 20 Ocak Perşembe gününden itibaren araç trafiğine açılacak.

Viyadükte inceleme yapan Karayolları Bölge Müdürlüğü yetkilileri, ışıklandırma için TEDAŞ yetkilileri ile görüşüldüğünü ve abonelik işlemlerinin tamamlandığını söyledi.

Köprünün Perşembe günü itibari ile trafiğe açılacağını kaydeden yetkililer, olası intihar olaylarının önüne geçmek için 2.5 metre yüksekliğinde dekoratif engelleyici yapılacağını da bildirdi.

Karayolları yetkilileri ayrıca, geçtiğimiz Pazar günü ‘Köprünün trafiğe açıldığına’ ilişkin olarak İhlas Haber Ajansı kaynaklı olarak yayınlanan haberlere de tepki göstererek “O gün, asfalt bağlantısı için deneme amaçlı bir günlüğüne trafiğe açtık. Burada araçları çekip yazmışlar. Bize kimse bir şey sormadı. Sorsalardı, sadece o gün deneme amaçlı trafiğe açıldığını söylerdik. Köprü, yarın trafiğe açılacak’ diye konuştular.

Beylerderesi Viyadüğü’nün, Mart ayında Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ında katılacağı bir törenle resmi açılışı yapılacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız