SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O AKP'liyi Başbakana Şikayet

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:03:27
O AKP'liyi Başbakana Şikayet
A- A+ PAYLAŞ

Geçirdiği bir kaza nedeniyle kolu ve bacağı kesilmiş olan, yaşamını protezle sürdüren CHP İstanbul Milletvekili Şafak Pavey, AKP Malatya Gençlik Kolları yöneticisi olduğu belirtilen bir şahsın attığı tweet nedeniyle, bu şahsı AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a bir mektup göndererek, şikayet etti. Pavey ayrıca, kendisine tweet atan ve adının Melik Birgin olduğu belirtilen şahsa, katıldığı bir konferansta yanıt verdi.

ÇİRKİN TWEET..

hurriyet.com.tr'de yer alan habere göre, AKP'li şahıs Pavey'e "Allah bir bacağını almış, hala küfürden uyanmazsın, nedir bu inatçılık” yazılı tweet attı.

Habere göre, Başbakan Erdoğan'a Birgin'i bir mektupla şikayet eden Pavey, "Kaos Ayrımcılığa Karşı Konferans" konuşmasında da Birgin'in bu tweetine yanıt verdi.

Pavey konuşmasında şunları söyledi: "Engelli biri olarak obur bir hevesle sürdürülen aşağılamalara alışkınım ama resmi olanıyla bir tweet üstünden karşılaştım. Malatya AKP Gençlik Kolları MYK üyesi Melik Birgin bana şu tweeti gönderdi: “Allah bir bacağını almış, hala küfürden uyanmazsın, nedir bu inatçılık!

Hayatımda hiç görmediğim birinin, küfür uykusuna devam ettiğimi söyleyebilecek cüreti bulabilmesi, muhtemelen bunu söylemiş olmasından kazandığı sosyal itibardır. Ancak bu sosyal destek kendisine ilahi günahları, bedensel cezayla tehdit edebileceği kibri verebilir. Bu arada Tanrıya şükür ki, bu itibarı paylaşmıyoruz.." dedi ve tepkisini dile getirdi.

Bu haberin tamamını, hurriyet.com.tr'de, aşağıdaki adresten ulaşarak okuyabilirsiniz:

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/22215576.asp

"EDEP YAHU.."

Bu arada, Hürriyet Gazetesi yazarı Melis Alphan da, köşesinde bu konuyu ele aldı ve "Edep Yahu!.." başlıklı yazısında, ağır eleştirilerde bulundu.

Alphan'ın yazısına da aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz:

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/22214876.asp

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız