SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"O Alkışlar Bizi Üzdü"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:20:16
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da orta saha oyuncusu Mustafa Cevahir, takım olarak ligin ikinci yarısında çok daha farklı bir görüntü sergileyeceklerini söyledi. 

Ligin ilk yarısında kendilerinden beklenen performansı sergileyemediklerini kaydeden Cevahir, ligin ikinci yarısına iyi hazırlandıklarını, sahada kuvvetli oldukları takdirde daha iyi performans sergileyeceklerini kaydetti.

Tecrübeli futbolcu, Malatya kamuoyunun beklentilerini takım olarak çok iyi bildiklerini ifade ederek, ikinci yarıda beklentileri karşılayacaklarını ifade etti.

Cevahir, kendi performansıyla ilgili olarak ise, “İlk yarıdaki performansımdan daha iyi bir performans sergileyeceğimi düşünüyorum. Antalya kampının meyvelerini ligin ikinci yarısında alacağız. İnşallah bende daha iyi olacağım. Ancak şunu söylemek gerekirse, herkesin birlik ve beraberlik içinde taşın altına elini koyması gerekiyor. Herkesin üzerine düşen görevi yapması gerekiyor. Bizde üzerimize düşen sorumluluğu alarak, ikinci yarıda çok daha iyi olacağız” dedi.

Ligin ikinci yarısındaki ilk 3 haftanın kendileri adına büyük önem taşıdığına vurgulayan Cevahir, “İlk yarıda çok basit işlerle uğraştık. Çok değişik şeylerle uğraştık. Bunu zaten bilen biliyor. Ama ikinci yarıda bu basit şeylere takılmadan, küçük engellere takılmadan, önümüze bakmak zorundayız. Alınma ya da kırılma gibi durumlar olmamalı. Bizde Antalya kampında bunu başardık. İnşallah her şey daha iyi olacak. Biz bu inançtayız. Tabi ki ligin ikinci yarısında ilk 3 hafta bizim için büyük önem taşıyor. Bu 3 haftalık süreç bizim adımıza iyi geçerse, sonrası da gelecektir” şeklinde konuştu.

Mustafa Cevahir, taraftarların ligin ilk yarısında olduğu gibi ikinci yarıda da arkalarından görmek istediklerini belirterek, “Taraftarlarımız bize her zaman güvendiler. Ben bir sürü takımda forma giydim. İçerde oynadığınız bir maçta bile hemen homurdanmalar başlar. Ancak Malatya seyircisi ve Malatya kamuoyu tepkisini bile çok güzel ve medeni bir şekilde gösteriyor. Tabi bizde akıllı sporcularız. Son haftada Bayrampaşa maçındaki alkışın bizim için ne anlama geldiğini çok iyi anladık. Mesajı aldık. Bize bağırsalar, bundan daha fazla içimize oturmazdı. Kötü oynadığımız ve yenildiğimiz bir karşılaşmada, taraftarlarımızın alkışları bizi daha çok üzdü. Biz bunların hepsinin bilincindeyiz. Her şeyin farkına da vardık. Ama ne olursa olsun taraftarlarımız bizi hiç yalnız bırakmadılar. Bu desteği, ligin ikinci yarısında da göstermelerini bekliyoruz. Bizde onlara layık olmaya çalışacağız” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız