SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O Arazi Bir Kez Daha..

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:09:43
O Arazi Bir Kez Daha..
A- A+ PAYLAŞ

Daha önce ‘özelleştirme’  adı altında birçok kez satılmak istenen, ancak çeşitli nedenlerle satışı gerçekleşmeyen  TEDAŞ binasının yanındaki arazi yeniden satışa çıkartıldı. 

Yeniden İhaleye Çıktı

Yeşilyurt İlçesi’ne bağlı İkizce Mahallesi (Köyü) sınırlarında bulunan 243 bin 718 metrekare alana sanhip  arazi bir kez daha satışa çıkartıldı. 

tta Gayrimenkul AŞ tarafından satışa çıkartılan Vagon Onarım Fabrikası için teklif verme süresinin  2 Aralık 2015 tarihinde sona ereceği bildirildi. 

Yeşilyurt İkizce Mahallesi, 113 ada, 21 no.lu parseldeki 243.718,00 metrekare yüzölçümlü, Sanayi ve Depolama Alanı, Konut Dışı Kentsel Çalışma Alanı, Park Alanı ve Yol Alanı imarlı taşınmaz için teklif vereceklerin  1 Milyon 200 Bin TL geçici teminat yatırmaları istendi.

Pazarlık usulüne göre yapılacak olan ihaleye katılacak olanların  taşınmazlar için ayrı ayrı ihale şartnamesi almaları gerektiği de belirtildi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız