SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"O Artık Yok, Ben Geldim"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:26:07
A- A+ PAYLAŞ

Malatya eski milletvekili merhum Mevlüt Aslanoğlu’nun oğlu Erdem Aslanoğlu, İstanbul’daki EMITT Fuarında açılan Malatya Standını ziyaret ederek, duygu dolu anlar yaşadı.

Malatyalı işadamı Adil Üstündağ ve eski milletvekili Yüksel Cengel ile birlikte Malatya Standına gelen Erdem Aslanoğlu, stantta bulunan Malatyalılara duygu dolu anlar yaşattı.

İşadamı Adil Üstündağ, “Malatya Doğu Anadolu’nun Paris'i, gerçekten önemli bir ilimiz. Burada rahmetle Mevlüt Aslanoğlu’un anıyorum. Malatya’ya çok büyük bir katkısı olmuştur.  Malatya ve İstanbul milletvekilliği döneminde Malatya’ya önemli katkılar sundu. Ama samimi düşüncelerim şu; Malatya bir İsmet İnönü dönemindeki gibi, bir Turgut Özal zamanındaki gibi bana göre layık olduğu yerde değildir. Ama ben inanıyorumki, Malatya bu açığı kapatacaktır” dedi.

“BABAMIN MEZARINI ZİYARET ETTİM, ÖYLE GELDİM”

Erdem Aslanoğlu, “Babamda gelirdi buraya. Bu sene O yok, ben geleyim dedim. O’nun yerine ben burada bulunayım dedim. Çünkü her sene buradaki etkinliklere ve Malatyalılarla birlikte olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyardı. Babam Malatya aşığıydı. Malatya aşığı olmasından dolayı da her sene buradaki fuara, özellikle tanıdığı insanları ve çeşitli bürokratları alıp gelirdi, fuarda da ‘Malatya için ne yapabilirim’ diye düşünürdü. Babamın mezarını ziyaret ettikten sonra fuara geldim. Burada olsaydı herkes mutlu olurdu, ama artık yok. Biz O’nun izinde devam edeceğiz” diye konuştu.

Erdem Aslanoğlu, kayısı döneri keserek davetlilere ikramda bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız