SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O Ayakkabı Antep İşi..

A- A+ PAYLAŞ

ABD Başkanı Bush'a, Irak başbakanı ile birlikte açıklama yaptığı sırada ayakkabısını fırlatan Iraklı gazetecinin kullandığı ayakkabı Gaziantep'te üretiliyor.

Irak'ın başkenti Bağdat'ın en sıkı korunan bölgesi Green Zone'daki başbakanlık konutunda gerçekleşen olayda, Amerikan Başkanı'na iki ayakkabısını da fırlatan Iraklı gazeteci Muntasır El-Zeydi kullandığı ayakkabıların Gaziantep'te üretildiği öğrenildi.

6 yıldır Akınalbella markasıyla üretilen ayakkabılar Ortadoğu ve Avrupa ülkelerine Gaziantep'ten ihraç ediliyor.

Akınalbella Ayakkabıcılık Genel Müdürü Mehmet Bülent Akınal, Amerika Başkanı Bush'a fırlatılan ayakkabının özellikle Ortadoğu'da yoğun ilgi gördüğünü belirterek, "6 yıldır üretimini yaptığımıza bu ayakkabıyı bir çok ülkeye ihraç ediyoruz. Özellikle Ortadoğu yani Arap ülkeleri ve Avrupa ülkelerine ihraç ediyoruz. Çok sağlam bir malzemeden yapılan bu ayakkabı çok uzun ömürle giyilebiliyor. Tabanı sert ve üstüde deri kaplamadır" dedi.

El-Bağdadiye isimli televizyon adına çalışan Iraklı gazeteci El-Zeydi'nin fırlattığı ayakkabının yaklaşık 700 gram ağırlığında olduğunu da hatırlatan
Akınal, "Eğer bu ayakkabı Amerika Başkanı Bush'a isabet etmiş olsaydı yüzünde yada kafasında ciddi bir hasar oluştura bilirdi. Bu olaya ayakkabımızın reklam açısından konu olması bizim için sevindirici bir durumdur" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız