SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O Başkan Zannediyor ki!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un da bulunduğu 2. lig 4. grupta mücadele eden Mardinspor Kulübü'nde Yönetim Kurulu üyeleri ve teknik heyet istifa etti. Mardinspor başkanının istifa ederken yaptığı açıklamada kendi milletvekillerini suçlayıp, Malatya milletvekillerini örnek göstermesi şaşırttı!.. Mardin başkanının, Malatya milletvekillerinin takıma sahip çıkıp, 1 milyon 500 bin lira kazandırdıkları yolundaki sözlerinin nereden kaynaklandığı anlaşılamadı.

Kulüp Başkanı Tekin Alkan, kulübün sosyal tesislerinde düzenlediği basın toplantısında teknik heyet ile birlikte istifa ettiklerini açıkladı. Alkan, Mardinspor'u 2 milyon 500 bin TL borçla devraldığını ve bugüne kadar 1 milyon 500 bin TL'lik borcu ödediklerini belirtti.

Şu ana kadar hiçbir destek görmediklerini ifade eden Alkan, şöyle dedi:

"Mevcut 1 milyon TL'lik borç, ara transferin önünü tıkamaktadır. Ben takımı alırken borçsuz alır, borçsuz devir ederim dedim. Buna rağmen, ortaya çıkan eski yönetimlerin borcunun büyük bir bölümünü ödedim. 850 bin TL cebimden para harcadım. Ancak, sahada hep yalnız kaldık.
Taraftarın, eski yönetici ve kulüp başkanlarının desteğini göremedik. Bunu yanı sıra hiçbir siyasi ve iş adamından da destek almadık. Malatyalı milletvekilleri takımlarına sahip çıkarken bizim milletvekilleri köstek oluyor. Malatya'da milletvekili çıkıp takımına 1 milyon 500 TL kazandırıyor. Bizim milletvekillerimiz ise bizi şovmenlikle suçluyor. En kritik maçlarımızda 50-60 taraftarla mücadele ettik. Hatta bazı taraftarlar internet sitelerinde hakaret boyutuna varan yazılarla beni eleştirdi. Bu yetmiyormuş gibi yeğenlerime telefonla tehditler gelmeye başladı. Aile fertlerime dil uzatanlar oldu. Kimseden para dilenmedim. 'Mardinspor öldü, cenazesini kaldıran yok mu?' afişlerinin asıldığı bir dönemde takımı aldım ve bugün 32 puanla liderliğe oynayacak hale geldik. Buna rağmen, eleştiriliyorsam Mardinliler takımlarına sahip çıkmıyorsa yapabileceğimiz bir şey kalmadı. Mardinspor Mardinlilerindir. Yönetim olarak toplandık ve takımı gerçek sahipleri olan Mardinlilere bırakmaya karar verdik" dedi.

Açıklamanın ardında Tekin Alkan ve ekibi genel kurula gidilmesi için istifa ettiler.

YÖNETİMLE BİRLİKTE HAREKET EDEN TEKNİK DİREKTÖR ŞEKİP ELİK TARAFTARA İKİNCİ ŞOKU YAŞATTI
Yönetimin açıklamalarından sonra Şekip Elik istifasını açıkladı. Elik yaptığı açıklamada "Takım 32 puandayken bırakıyorum dedikodular yüzünden artık çalışamıyorum. Yapılan haksız eleştiriler bizi bu duruma getirdi" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız