SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O 'Bayan Sosa'.. 23 Golünden 16'sı Frikikten

0
Güncellendi - 2016-03-22 01:52:39
O 'Bayan Sosa'.. 23 Golünden 16'sı Frikikten
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün 17 haftalık süreçte attığı 82 golün 23'ünü kaydeden orta saha oyuncusu Burcu Çakır, frikik golleriyle Beşiktaş'ın başarılı futbolcusu Jose Sosa'yı andırıyor.

Futbola 2009 yılında Eskişehirspor'un altyapısında başlayan Burcu Çakır, 2011 yılında Eskişehir'in bir başka bayan futbol takımı Çamlıca Gençlik ve Spor'a transfer oldu. Sert şutları, frikikten kaydettiği golleri ve asistleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran 21 yaşındaki futbolcu, sezon başında Malatya Bayanlar Spor Kulübüne transfer oldu.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün 2. Lig hedefi doğrultusuna kadrosuna dahil ettiği yetenekli futbolcu, kaydetti 23 golle hem takımını liderliğe hem de Play-Off'a kalmasına büyük katkı sağladı. Yetenekli futbolcu, 23 golün 16'sını frikikten kaydetti.

İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu'nda öğrenimine devam eden Çakır, frikikten gol atmayı çok sevdiğini kaydederek, bu anlamda kendisine Süper Lig ekibi Beşiktaş'ın başarılı orta saha oyuncusu Jose Sosa'yı örnek aldığını söyledi.

Genç oyuncu, Jose Sosa'nın frikik gollerini dikkatle izlediğini ifade ederek, "Gol atarak takımıma katkı sağladığım için çok mutluyum. 23 gol içerisinden tabi ki çok güzel olanları vardır ama beni en çok frikiklerden attığım goller çok mutlu ediyor. Bu konuda tek idolüm Jose Sosa. Onun frikik gollerini dikkatle izliyorum" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Kenan demirkol (8 yıl önce)
    Başarıların daim olsun kardeşim.
    0
    0
    Yanıtla
  • duman444 (8 yıl önce)
    oyleyse ramazanın yerıne oynasın zaten ramazanın hıc kaleyı tutan vurusu yok
    0
    0
    Yanıtla
  • MESUT YİĞİT (8 yıl önce)
    GELECEĞİN YILDIZI ;))
    0
    0
    Yanıtla