SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Galiba O Bölgede Büyü Sorunu Var!"

0
Güncellendi - 2017-03-25 01:16:42
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un orta saha oyuncusu Mehmet Sak, ligde iyi bir gidişat yakaladıklarını ifade ederek, “Kalan 9 maçta da alabileceğimiz 9-10 puan benim hesabıma göre bizi şampiyon yapacaktır. Bu senenin sonunda gülen taraf olacağımızı düşünüyorum” dedi.

İnönü Stadı’nda gazetecilere açıklamada bulunan Sak, şuanda her şeyin kendileri için çok güzel gittiğini ifade etti.

“ELAZIĞSPOR MAÇININ ÖNEMİNİ BİLİYORUZ”

Sak, takım olarak olaya hafta hafta baktıklarını belirterek, “Geçen hafta Manisaspor ile önemli bir karşılaşma oynadık ve zorlu maçı 3 puanla atlattık. Önümüzdeki hafta ise Elazığspor ile önemli bir maç oynayacağız. Elazığspor maçına en iyi şekilde hazırlanıp, o karşılaşmadan da 3 puanla ayrılmak istiyoruz” diye konuştu.

Malatya ile Elazığ’ın arasındaki rekabeti Türkiye genelinde herkesin iyi bildiğini dile getiren Sak, Elazığspor maçına daha fazla konsantre olacaklarını belirtti.

Sak, ligdeki her karşılaşmaya aynı ciddiyetle hazırlandıklarını ifade ederek, şunları söyledi: “Lige verilen arada çalışmalarımızı Malatya’da yapıyoruz. Ligin 26’ncı haftasında Elazığspor ile karşı karşıya geleceğiz. Bu karşılaşmanın Malatya, taraftarlarımız ve camiamız için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu maça iyi konsantre olup, en iyi şekilde hazırlanacağız.”

“O BÖLGEDE BÜYÜ VAR”

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı olduğunu anımsatan Sak, “Durumumun iyi olduğunu düşünüyorum. Tam olarak tedavimde bitti. Hafta içerisinde yüzde yüz takımla birlikte çalışmalara başlayacağımı düşünüyorum. Benim oynadığım bölgede bir büyü sorunu var galiba ben sakatlandım, Ferhat sakatlandı, Osman ceza aldı. Bir türlü o bölgede yer dolmadı. Ama önemli olan takımın galip gelmesidir. Bu haftaları da çok iyi değerlendirdik. Kimse kimsenin eksiğini aratmadı. İlerleyen haftalarda da bu şekilde devam edip, başarılı bir şekilde sezonu tamamlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“ALACAĞIMIZ 9-10 PUAN BİZİ ŞAMPİYON YAPAR”

Evkur Yeni Malatyaspor’da şampiyonluk havasının olduğunu kaydeden Sak, “Bu havayı geldiğim günden beri hissediyorum. Çünkü takımda çok güzel bir atmosfer ve arkadaşlık ortamı var. Adanaspor’la da şampiyonluk yaşarken böyle bir ortam vardı. Burada da aynı ortam var. Ligde iyi bir avantaj yakaladık. Puan farkını açmaya başladık. Kalan 9 maçta da alabileceğimiz 9-10 puan benim hesabıma göre bizi şampiyon yapacaktır. Bu senenin sonunda gülen taraf olacağımızı düşünüyorum” dedi.

Ferdi DURDU- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Büyü yok. Malatyalılar'ın ahı var. Zemin zemin diye takımı kaçırdılar. Sakatlıktan kurtulamadınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Aksoy (7 yıl önce)
    62 puana ulaşan ilk takım şampiyon olur.Evkur Yeni Malatyasporumuz çok avantajlı bir durumda.Hep destek tam destek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz yavrukurt (7 yıl önce)
    10 puan bizi şampiyon yapmaz kalan 9 maçıda kazanın açık ara farkla şampiyonluk varken on puan yeter gibi rehavete kapılmayın.bizlere hayal kırıklıgı yaşatmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Anka (7 yıl önce)
    Genç kardeşimin dili sürçmüş herhalde. 9-10 puan alırsak, Play-Off'a kalırız diyecekken şampiyon oluruz demiş. Malatya'nin bugünkü puanı üzerinden matematiksel olarak şampiyon olabilmesi için, Eskişehir'den 3 puan, Göztepe ve Giresun'dan 1'er puan almak şartıyla lig sonuna kadar 17 puan toplaması lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (7 yıl önce)
    9...10 puan neymiş..eğer kalan maçları bu kafayla oynarsanız o puanı da alamazsiniz..sampiyonda olamazsınız..en az 18 puan almanız lazım..bu kafayla oynayın bence .
    0
    0
    Yanıtla
  • Mete Karayel (7 yıl önce)
    Malatyaspor'umuza başarılar, Elazız zorlu bir rakip.
    0
    0
    Yanıtla
  • adnan (7 yıl önce)
    inşallah şampiyonuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (7 yıl önce)
    Mehmet kardeş 9-10.. puana odaklanıp rolantiye almak şampiyonluk sekteye uğratabilir. 15. Puana odaklansanız iyi olur.sen bir an önce garantilemenin dedine düşün
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (7 yıl önce)
    9-10 puan dusunmek buyuk yanilgi olur daha 27 puan var ortada birde rakiplerinle oynayacaksin..
    0
    0
    Yanıtla