SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"O Caddeden Utanıyorum"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:05:36
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Battalgazi Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık, yönetime geldiği takdirde Cezmi Kartay’daki eğlence merkezlerini kaldırmadan belediyeye girmeyeceğini belirterek, projelerini hayata geçirmek için destek istedi.

MHP Battalgazi Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık, Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Şinasi Kazancıoğlu ve partililer ile birlikte İzollutepe’de Mahalle toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. Yerel seçimlerde destek isteyen Kıtlık, projelerini anlatarak vatandaşlar ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını ifade etti.

Yönetime geldiği takdirde Cezmi Kartay’daki eğlence merkezlerini kaldıracağı ve kaldırmadan belediyeye girmeyeceği sözünü veren Kıtlık, “Battalgazi için çok güzel projelerimiz var. Sizler bize destek verin bu projelerimizi hep birlikte uygulayalım. Yapacağımız projelerin çoğu turizm ile ilgili projeler. Üniversiteli gençlerle bu projelerimizi değerlendireceğiz. Bize yetki verin Battalgazi’yi hep birlikte geliştirelim. Şimdiye kadar hayatımda ben demedim, hep biz dedik. Projeleri yapacağıma inanmazsanız bile. Cezmi Kartay’daki eğlence merkezlerini kaldıracağıma kesin inanmalısınız. Kazanırsan eğer Cezmi Kartay’ı kaldırmadan belediyeye girmeyeceğim. Görev bana iletildiği zaman Cezmi Kartay sorununu çözmek için aday oldum. Destek verin Cezmi Kartay’ı pislikten kurtaralım, bizde rahatlayalım. Ben Cezmi Kartay’dan utanıyorum, eğer utanmayan varsa Battalgazi’de oy istemiyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız