SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O da AKP'li ve Aday Adayı!

A- A+ PAYLAŞ

Anavatan Partisi (ANAP) Malatya eski İl Başkanı Rıza Sinanoğlu (soldaki), AKP'den Malatya belediye başkan aday adayı oldu.

AKP İl Başkanlığı'nda düzenlene törende Rıza Sinanoğlu, belediye başkan aday adayı dosyasını AKP İl Başkan Vekili Hacı Bayram Yılmaz'a teslim etti. AKP İl Başkan Vekili Hacı Bayram Yılmaz, Sinanoğlu'nun ANAP İl Başkanlığı döneminde güzel hizmetler yaptığını ve bu hizmetlerini sürdürmek için AKP'den aday adayı olduğunu söyleyerek, başarı temennisinde bulundu.

Makine Mühendisi olan Rıza Sinanoğlu ise ANAP İl Başkanlığı döneminde hiçbir menfaat temin etmeden hizmet etmeye çalıştığını, ancak bugün Anavatan Partisi'nin miadını doldurduğunu söyleyerek, "Benim il başkanlığı dönemimde herhangi bir menfaat temin ettiğimi söylesinler, adaylıktan hemen çekilirim" dedi.

Sinanoğlu, aday olması ve seçilmesi durumunda yapacağı ilk icraatın Kuzey Çevre Yolu'nu hizmete açmak olduğunu ifade etti.

Sinanoğlu, ANAP'ta iken 1989 yılında da belediye başkan aday adayı olmuş, dönemin milletvekili Talat Zengin'in açık desteğine rağmen aday olmayınca, Münir Erkal'ı aday gösteren partisi yerine "köylü aday" diye lanse edilen MHP adayı merhum Cumali Pak'a destek vermiş, o dönem milletvekili ile beraber Özal'lara ters düşmüştü. Sinanoğlu, daha sonra yeniden ANAP'a dönmüş ve orada siyaseti sürdürmüştü.

Sinanoğlu ile birlikte AKP'nin aday adayı sayısı 13'e yükseldi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız