SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O da AKP'nin 'Genç' Kontenjanından Listede

0
Güncellendi - 2018-05-22 04:45:42
O da AKP'nin 'Genç' Kontenjanından Listede
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekili aday listesinin 6'ncı sırasında yeralan İnşaat Mühendisi 28 yaşındaki Vahit Atalan, Malatya- Battalgazili bir ailenin çocuğu.

İş ve siyasi faaliyetlerini Ankara'da yürüten ve AKP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı olan Atalan'la ilgili olarak AKP'nin resmi internet sitesinde şu bilgiler yeralıyor:

"1990 yılında Battalgazi'de doğdu. 2006 yılında Rahime Batu Koleji'nden mezun oldu. 2011 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. İnönü Üniversitesi’nde Hidrolik Anabilim Dalında Yüksek Lisans çalışmalarına devam etmektedir. 2007-2009 yIlları arasında AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Yıldız Teknik Üniversitesi Okul Teşkilatında görev aldı. 2009-2011 yılları arasında AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Üniversiteler Komisyon üyesi olarak çalıştı. 2011-2012 yılları arasında AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Dış İlişkiler Komisyon üyesi olarak çalıştı. 2012 yılında AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları 3.Olağan Kongresi ile Yedek Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. 2012-2014 yılları arasında Yine Üniversiteler Komisyon Üyesi olarak çalıştı. 2015 yılında AK Parti’nin Gençlik Kolları 4. Olağan Büyük Kongresi ile Genel Merkez Gençlik Kolları Merkez Karar Yürütme Kurulu’na seçildi."

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • ÇİFTÇİ44 (5 yıl önce)
    #TAMAM #SIKILDIK. . . ! ! !
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Cumhur da recep Tayyip Erdoğan parti olarak mhp ye destek vereceğim
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Biraz mantıklı konusmak lazim, adam açık yureklilikle yazmis nereden mezun oldugunu, ki sahsin mezun oldugu dönemde Tayyip Erdoğan turkce olimpiyatlarina gidiyordu...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacıoğlu (4 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen haklisin üstad şöyle de birşey var ki o okulda okudu diye kimseye fetöcü diyemezsiniz o dönemde başka özel okul yoldurdu. Ücretsiz sınav yapıp burs imkanı sunan bir sadece de bu okuldu. Bunları göz önünde bulundurun ayıptır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (5 yıl önce)
    Rahime batu feto nun kolejiydi yazmasanız iyidi arkadaş çalışsın diğer seçimler için kazanması ihtimam dışı bence 5 sıradaki arkadaşta çok zor bana kalırsa 4. Sıradaki kahtalı da kazanamayabilir eğer AKP seçmeni tepki olarak MHP ye saadet e ya da iyi partiye yönelirse
    0
    0
    Yanıtla
  • uur (5 yıl önce)
    2006 yılında Rahime Batu Koleji’nden mezun oldu. bu kolej fetonun okulu değilmi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)uur isimli kullanıcı yorumuna
    Feto ya aitti devlet el koydu yarin feto bizi yanılttı feto değildi bu darbenin arkasında bilmem ne parti bilmem kimler vardı demeyecekleri ne malum
    0
    0
    Yanıtla
  • Cahit (5 yıl önce)
    Başarılar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • aga44 (5 yıl önce)
    Rahime Batu Koleji kimindi acep bilemedim şimdi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Oktay karaca (5 yıl önce)
    Maşallah Rahime Batu dan da mezun olmuş muş muş
    0
    0
    Yanıtla
  • Feto nun kolejindenn
    0
    0
    Yanıtla