SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O da Amatör Lige..

A- A+ PAYLAŞ
Halen Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Malatyaspor'un süper ligden düştüğü sezon formasını giyen futbolculardan Okan Yılmaz'ın, akıbeti de sarı kırmızılı takım gibi oldu. Okan Yılmaz'ın,  Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Altınova Belediyespor'a transfer olduğu belirtilirken, bu transfer yaygın medyada geniş bir şekilde yeraldı.
 
"ÇAMAŞIR MAKİNESİ MİSİN?!"
"Gol Makinesi" olarak adlandırılırken Malatyaspor'a transfer olduğu sezonda uzun süre gol sıkıntısı yaşayan Okan Yılmaz'la ilgili bu tanıma karşın, futbolcu Malatya'da gol sıkıntısı yaşadı. Yine verimli olamadığı bir maçın devre arasında, dönemin teknik direktörü Ziya Doğan tarafından "Gol makinesi misin, çamaşır makinesi mi? Artık gol at kardeşim" diye azarlandığı kulislerde konuşulmuştu. Okan Yılmaz, aynı sezonun devre arasında verimsizliği nedeniyle, teknik direktör Doğan'ın isteği doğrultusunda başka bir takıma transfer olmuştu.
 
Türkiye'nin yanı sıra Avrupa'da da top koşturan Okan Yılmaz'ın yeni takımının hedefinin, Bölgesel Amatör Ligden 3. lige yükselmek olduğu belirtildi. Altınova, Yalova'ya bağlı bir ilçe ve Altınova Belediyespor da bu ilçenin futbol takımı.
 
ARŞİV FOTO: Okan Yılmaz , Malatyaspor'un süper ligden düştüğü 2005-2006 futbol sezonunun ilk yarısında sarı-kırmızılı takımda 10 numaralı formayı giymişti. Okan Yılmaz, Malatyaspor forması altında Gaziantepspor'a karşı oynanan maçta 2 gol atmıştı. Fotoğrafta, Okan Yılmaz bu maçta attığı golden sonra arkadaşlarıyla gol sevinci yaşarken görülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız