SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O da AYMS'nin Takibinde

0
Güncellendi - 2016-01-13 18:51:18
O da AYMS'nin Takibinde
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1.Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor transferde hız kesmiyor. Sarı kırmızılılar Uğurtan Kızılyar, Azuka Ibobo Azu, Umut Nayir, Sedat Ağçay’dan sonra şimdide Balıkesirspor’da forma giyen defans oyuncusu Yiğitcan Erdoğan’ı radarına aldı.

PTT 1.Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor, devre arası transfer dönemini hareketli geçiriyor. Sarı kırmızılılar ilk öncelikle Almanya’nın spVgg Neckarelz ekibinde forma giyen sağ bek oyuncusu Uğurtan Kızılyar’ı renklerine bağladı. Orta saha oyuncusu Nijeryalı Azuka Ibobo Azu’yu transfer eden sarı kırmızılılar, transferde çalışmalarını ara vermeden sürdürdü. Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor’da forma giyen forvet oyuncusu Umut Nayir’i renklerine bağlayan sarı kırmızılılar, önceki günde Medipol Başkaşehir ekibinin kaptanı orta saha oyuncusu Sedat Ağçay’ı renklerine bağladı. Sırbistan Karadağlı forvet oyuncusu Stefan Nikolic ile prensipte anlaşmaya varan sarı kırmızılılar, şimdide Balıkesirspor’un defans oyuncusu Yiğitcan Erdoğan’ı radarına aldı. Öte yandan Gençlerbirliğinde forma giyen Berat Tosun ve Guido Koçer transferiyle ilgili olarak Başkan İlhan Cavcav ile son bir görüşme yapmayı planlayan Başka Gevrek, bu transferin üzerinde ısrarla duruyor.

-Yiğitcan Erdoğan-

1984, İstanbul doğumlu olan Yiğitcan Erdoğan, Defans pozisyonunda oynuyor. Erdoğan, futbol kariyerine İstanbulspor altyapısında başlamış, 2003 yılında Bakırköyspor ile ilk profesyonel sözleşmesini imzaladı ve 3. Lig'de forma giydi. 2006-07 sezonu öncesinde Türk Telekom Lig A'da mücadele eden İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer oldu. İlk sezonunda ligde 2 maçta forma giymiş, takımıyla ligi 2. sırada bitirerek Süper Lig'e yükseldi. Sonraki sezonda, kiralık olarak 1. Lig'de Orduspor'da oynadı.

Yiğitcan, Ocak 2009'da İzmir ekiplerinden Altay'a transfer oldu ve 1. Lig'de forma giymeye devam etti.  2011-12 sezonunun yaz transfer döneminde, 2. Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor ile sözleşme imzaladı. İlk sezonunda şampiyonluk yaşamış, ertesi sezonda da bir üst ligde Şanlıurfaspor forması giymiştir. 2013-14 sezonu öncesinde Adana Demirspor'a transfer olmuştur. 2014-15 sezonu sürerken, mavi-lacivertli ekipte kaptanlık görevine getirilmiştir. Sezon sonunda sözleşmesi bitmiş ve Süper Lig'den 1. Lig'e düşen Balıkesirspor ile anlaşmıştır. Bu sezon 10 maçta görev alan Yiğitcan’ın ligde golü bulunmuyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız